Aktywne Wpisy
pogodny_mis65 +269
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
TavarishPiesov +474
No i nastał weekend przedświąteczny, a wiemy co to dla większości z nas oznacza. Kulminacja z--------u, sprzątanie, zakupy, gotowanie bigosu. Dlatego pamiętajcie żeby zacząć dzień odpowiednią dawką energii. Jest już 11 więc otworzyli mój ulubiony bar mleczny - Zahir.
Na popitkę polecam coś ze świąteczną nutą smakową - Żołądkowa RUDA.
Pamiętajcie, jak prosicie w sklepie dwieście Żołądkowej RUDEJ a kelnerka nie wie o co biega - zmieńcie sklep, bo ona pewnie też
Na popitkę polecam coś ze świąteczną nutą smakową - Żołądkowa RUDA.
Pamiętajcie, jak prosicie w sklepie dwieście Żołądkowej RUDEJ a kelnerka nie wie o co biega - zmieńcie sklep, bo ona pewnie też
źródło: jYugTZHv
Pobierz

W c--j mam p--------e? Silnik pracuje normalnie, nie zauważyłem żadnej utraty mocy czy coś.
Leon 2003
#motoryzacja
DOBRY mechanik podepnie pod komputer i sprawdzi co to może być. Niekoniecznie musi być to coś mega poważnego.
Sprawdzaj olej, czy paski nie sa luźne, czy nic nie słychać. Jak wszystko jest oki to pewnie elektronika siada.
Ja mam Peżo 206 99' i tam pol roku CHECK ENGINE ON a drugie pół roku zgaszone i tak na zmiane. P------e.
Kocham cie mój serniczku bezrodzynniczku <3 szerokości i oby ci sie nie rozkraczył gdzieś aut na drodze.
Silnik nie ma okresow terkoty, jakby nagle zapragnal byc dieslem z ursusa?
PS. Uszczelka pod głowicą to jedna z tych usterek która nie objawia się kontrolką ;p
Check engine może mieć wiele przyczyn.
Jak chcesz to mam VCDSa, jutro będę w Krakowie - możemy się umówić to ci sczytam błędy. W razie czego PW.
PS. Walniety czujnik światła stop to faktycznie standard w starszych VAG. W benzynie świeci wtedy check engine, a w dieslu kontrolka świec zerowych. Jakby ci padł to uważaj z kupowaniem nowego, bo są przynajmniej dwie wersje. Trzeba też wiedzieć jak to wymienić, bo
Auto na serwisie już trzy tygodnie. Kurła.
źródło: comment_U0y8RGVFRs1TtCTFFOvAURGXL6OsX68z.jpg
PobierzOlej ?
Płyn chłodniczy?
Wszystkie węże czy nie dziurawe?
Wydech czy nie kopci ?
Jak dodasz gazu też
Komentarz usunięty przez autora