Wpis z mikrobloga

Zrobiłem questy z Legionu i od tamtej pory nie gram . Miałem rok przerwy. Warto teraz wrócić i coś ciekawego porobić? Gram od 2004 roku z mniejszymi, bądź większymi przerwami ale ciągle w pewnym momencie ta gra mi o sobie przypomina ;).
#worldofwarcraft
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KasparowGaming Jasne, wiele elementow tego dodatku jak np. M+,world questy bedzie wykorzystane w BFA. Latwiej odnajdziesz sie w nowym contencie. Warto jeszcze zdobyc gear, porzadny ilvl mozna ogarnac praktycznie bez wysilku a bedzie to mialo mega znaczenie na poczatku nowego contentu, z reszta skoro tyle juz grasz to sam bardzo dobrze wiesz :)
  • Odpowiedz
@Bardzowesolyczlowiek: Po co zdobywać gear skoro krótko po nadejściu dodatku i tak zielonkami to wymienię ? Mówię o casualowym graniu, bo jeśli piszesz to w kontekście hardkorowych graczy to się zgadzam (mają trochę lepszy start).
Nie mam żadnego ciśnienia na szybki leveling czy jakieś "firsty". Pytam z perspektywy grania z doskoku. Swoje już zrobiłem - mam 22k achievementów - pora zwolnić.
  • Odpowiedz
@KasparowGaming Zanim zdobedzie sie pierwsze przedmioty z nowego dodatku gra bedzie przyjemniejsza. Levelowalem sporo zaniedbanych postaci z WoD i pierwsze 2 levele to byla zawsze katorga. Koniec koncow jednak chodzilo mi o to zebys zobaczyl dodatek, jest naprawde dobry. Calosc contentu poza "hardkorowymi" elementami mozna zrobic grajac dorywczo. Zdobywanie tego gearu na start byloby wtedy efektem ubocznym. Jesli wiec nie interesuje cie wogole legion to faktycznie nie ma sensu tego robic
  • Odpowiedz