Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Wczoraj przeżyłem akcję jak z jakiegoś filmu szpiegowskiego. Usiadłem w tramwaju za kobietą, na oko 30+ lat. Bawiła się telefonem. W tym miejscu, muszę wyznać, że tak bardzo ekran telefonu był widoczny, że nie mogłem się oprzeć, żeby nie zerknąć. Akcja start:
Przeczytałem rozmowę z gościem podpisanym w kontaktach jako "Dostawca....", rozmowa mocno nacechowana emocjonalnie. Ewidentny flirt, czułe słówka itd. Bez odniesień do seksu. Zdziwiło mnie, że zaraz po rozmowie skasowała wszystko. Później już poszło szybko, widziałem, że ma dzieci i męża bo przeglądała zdjęcia. Widziałem imiona jej koleżanek na fb. Widziałem jak na fb nazywa się gość z którym flirtuje Wiem w jakiej branży pracuje. Co mnie bardzo zasmuciło, na koniec po flircie wysłała mężowi zdjęcie na którym jest ich córka ( ͡° ʖ̯ ͡°) Tak się złożyło, że kojarzę z twarzy jej męża, zupełny przypadek.
Mirasy, pytanie do Was: poszperać dalej znaleźć jak się mąż nazywa i poinformować o tym, że wkrótce albo już ma rogi? Czy skoro nie mam dowodów na zdradę (s--s) bo ta emocjonalna była na pewno, zostawić ich w spokoju?

#logikarozowychpaskow #zdrada #niebieskiepaski

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Sorry, ale jakoś nie jestem w stanie uwierzyć, że gościu zerkając w ekran komórki podczas jazdy tramwajem zdołał dowiedzieć się wszystkiego o życiu jej właścicielki. Wywnioskować, kto jest mężem, kto kochankiem, że te dzieci należą do danej kobiety i kto jest ich ojcem.
  • Odpowiedz