Aktywne Wpisy
klewerewel +6
#rozowepaski #zwiazki #seks
Bylam w związku z facetem który narzekał ze za rzadko uprawiamy seks i on chcialby częściej. Dla normalnej pary 1 razy w tygodniu to norma. Pracuje cały dzień, wracam do domu o 19, jestem myślami gdzie indziej, jestem skupiona na ważnych rzeczach a seks rozprasza mnie od moich obowiazkow więc nie mam ochoty. Mój były chciał żebym codziennie z nim to robiła... To nie jest normalne. Mezczyzm chcacych zbyt
Bylam w związku z facetem który narzekał ze za rzadko uprawiamy seks i on chcialby częściej. Dla normalnej pary 1 razy w tygodniu to norma. Pracuje cały dzień, wracam do domu o 19, jestem myślami gdzie indziej, jestem skupiona na ważnych rzeczach a seks rozprasza mnie od moich obowiazkow więc nie mam ochoty. Mój były chciał żebym codziennie z nim to robiła... To nie jest normalne. Mezczyzm chcacych zbyt

Chicoxxx66 +115
Gdyby kogoś interesowało tak wyglądały ceny w Polsce w 2000 roku. #minimalnakrajowa wyniosła 700 złotych.
#ciekawostki #zakupy #polska #sklep #sklepy #gospodarka #zycie
#ciekawostki #zakupy #polska #sklep #sklepy #gospodarka #zycie
źródło: temp_file8359507423872986364
Pobierz

![Dokładnie dziś mój najnowszy album trafia do sieci [WYKOP EFFECT]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b06f52ed2c3a8874bac4d91448d8c9f1081ab2f4dbc343c4d6e5d1f6601d5fa0,q70.jpg)
Ale że co? Czystości rasy?
#pytanie #piwo #heheszki #lidl
źródło: comment_CGHdE94FYbZegWaNUFRwxB0WSbZ9w9rA.jpg
PobierzChwyt marketingowy, bo z tego co kojarzę prawo czystości w sumie wpłynęło negatywnie na piwowarstwo bo utrudniało warzenie kilku tradycyjnych styli piwa.
@carving85: I po to ta regułka? W sumie pierwsze się z nia spotkałem.
@Jeffrey_M: E no! Kompania dystrybuuje Lecha jako premium. A to to jest premium ;P
A przy okazji. Jak myślicie. Dlaczego Kompania klasyfikuje piwo Żubr jako low-end? Chodzi o segmentację i strategię i kasę?
Bo przecież w browarze Dojlidy, Żubr było piwem najlepszym.
A teraz na rynku Żubr, to w półce piwo typu Harnaś, Tatra..
@jtank: Ale gadasz głupoty.
@BajerOp: Kiedy Żubr znikł z rynku? Na Wschodzie był od zawsze.
Zniknięcie i powrót to można np przypisać EB. Co Grupa Żywiec wymyśliła markę, po czym po ogromnym sukcesie przyhamowali i wznowili.
@BajerOp: Jak myślisz. Dlaczego piwo Żywiec jest ok 3 zł. Przecież nie dlatego że tak cenne lub że taki koszt produkcji. Tak sobie to wymyślili. Poza tym piwo z browaru to kosztuje kilkanaście GROSZY (pewnie nie wiedziałeś). Cały koszt to marketing, reklama i logistyka. Marża dystrybutorów i hurtowników i detalistów + akcyza :)