Wpis z mikrobloga

@panparowkazbiedronki ja jestem 20+ i nie zadaję się z dzieciarnią i totalnie znam kilka osób które go słuchały i nie siedzą w gimnazjum i co? Możemy tak się do rana licytować.

Beka z wykopków, śmieją się z memów z nosaczami ale jak coś to A KTO TO BYŁ? KURŁA KIEDYŚ TO BYŁ RAP I BYŁY RAPERY A TERA TO NIE WIEM CO TO JEZD KWIII
  • Odpowiedz
Z jednej strony piwniczaki, dla których życie zatrzymało się z 10 lat temu i dla nich rap z usa to eminem i snoop dog, a wszystko inne jest dla mentalnych gimbusów.
Z drugiej idioci, dla których morderstwo i śmierć to powód do niezliczonych heheszków.
Jak dobrze, że jest #czarnolisto
  • Odpowiedz
@Pareidolia: Ja OPa rozumiem. Chodzi o to, że kompletnie jemu, jak i mi ten gość się o uszy nie obił, a to, że mówi się szerzej o jego śmierci to jeszcze większe zdziwienie. Tu nie chodzi o bycie alternatywnym, zakładam, że to kwestia wieku.
  • Odpowiedz
@andriankowalski11 XD ja akurat tego nie słucham ale ok. Młode nosacze to właśnie słuchają starych hitów i #!$%@?ą że kwii kiedyś to była muzyka. Beka z Ciebie bo po komentarzu wyżej widzę, że ego to masz jak Wałęsa xDD ah wy kuce z it, tylko to co wy robicie i słuchacie jest wartościowe
  • Odpowiedz
@piotr-maszkar: Właśnie odsłuchałem na sc jego utwory - nic specjalnego, to samo co wszyscy czarni.

A tak to pluje na niego:
"Został skazany na areszt domowy ze względu na kilka przestępstw. Między innymi za przemoc domową, napaść na ciężarną, czy rozbój. Była dziewczyna rapera oskarżała go o znęcanie się (pełny opis tych zeznań znajdziecie tutaj), jednym z ciążących nad nim zarzutów było również zastraszanie świadków (sugerowano, że mógł nakłaniać byłą
  • Odpowiedz