Wpis z mikrobloga

Mam 29 lat, zarabiam 2700 netto (czyli dużo jak na polskie warunki),, brak auta i prawka, mieszkam z rodzicami. Chciałbym zasponsorować studentkę, ale tak aby była dyspozycyjna dla mnie w 100% 24h 7 dni w tyg., wykluczone związki na boku. Najlepiej gdyby posiadała własne mieszkanie, ewentualnie spotkania u mnie i dla moich rodziców wersja, że jesteśmy razem.
Pytam szczerze, czy z takim wynagrodzeniem da się opłacić taki układ i gdzie szukać takiej Pani. Nie chcę ordynarnej karyny, ma być oczytana, najlepiej studentka polonistyki albo filozofii.
Oczywiście najlepiej, gdyby ona miała tez pracę. Obliczyłem sobie, że w skali miesiąca wydawałby na nią 700zl (kolacje, kwiaty, kino, kieszonkowe na drobne wydatki).
Podjąłem taką decyzję bo:
Zawsze byłem chorobliwie nieśmiały;
Kobiety nabijali się ze mnie, nie ma pewności siebie,
Jestem otyły, dlatego $$$
Z takim bagażem nie mam szans na normalny związek. Zdecydowałem się na sponsoring. To będzie uczciwe.

#sponsoring #divyzwykopem #roksa #studbaza #rozowepaski #zwiazki
  • 58
@Domownori: chciało się tego bajta pisać?
Nawet w Polsce b równowartość twojej pensji nie wystarczy na opłacenie na cały miesiąc panny.

Chyba, że znajdziesz typowo do układu panią, z którą uatalisz że za tą kwotę spotka się z tobą w celach rozrywkowych kilka razy w miesiącu (ty stawiasz), oraz np seks trzy razy w tygodniu. Czyli 12 razy po 200zl da kwotę 2400 + 300pln za to że wyjdzie z tobą
@Domownori: Cala pensje Ci nie starczy na jeden dzien dla takiej studentki, chyba ze z wygladu 1/10 i jakis paszczur. Ogolnie z taka pensja co Ty zarabiasz ( mieszkasz z rodzicami wiec pewnie nie oplacasz mieszkania ) to tylko pospolite divy z przedziału 150zł - 200zł dla Ciebie.. Bo nawet na cichodajke z ero czy datezone bedzie ciezko..