Aktywne Wpisy
Zapaczony +61
hehexdlollmao +376
Skoro nawet multimilioner, najsławniejszy polak który kiedykolwiek stąpał po ziemii robercik nie wystarcza dla p0lki to jak taki przeciętny normik może czuć się w związku bezpieczny xD #!$%@? komedia, ale tak się kończą śluby i zakładanie rodziny, ma co chciał, na dobre i na złe, do konca życia mordo #lewandowski #p0lka
Pytam szczerze, czy z takim wynagrodzeniem da się opłacić taki układ i gdzie szukać takiej Pani. Nie chcę ordynarnej karyny, ma być oczytana, najlepiej studentka polonistyki albo filozofii.
Oczywiście najlepiej, gdyby ona miała tez pracę. Obliczyłem sobie, że w skali miesiąca wydawałby na nią 700zl (kolacje, kwiaty, kino, kieszonkowe na drobne wydatki).
Podjąłem taką decyzję bo:
Zawsze byłem chorobliwie nieśmiały;
Kobiety nabijali się ze mnie, nie ma pewności siebie,
Jestem otyły, dlatego $$$
Z takim bagażem nie mam szans na normalny związek. Zdecydowałem się na sponsoring. To będzie uczciwe.
#sponsoring #divyzwykopem #roksa #studbaza #rozowepaski #zwiazki
EL OŁ EL
Mógłbym zorganizować 1000zł jakbym u szwagra porobił na betoniarce trzy razy w tygdodniu. teraz robię jako asystent specjalisty ds HR i trochę sląłbo by było iśc na betoniarkę, po tym co czego doszeðłem.
Nawet w Polsce b równowartość twojej pensji nie wystarczy na opłacenie na cały miesiąc panny.
Chyba, że znajdziesz typowo do układu panią, z którą uatalisz że za tą kwotę spotka się z tobą w celach rozrywkowych kilka razy w miesiącu (ty stawiasz), oraz np seks trzy razy w tygodniu. Czyli 12 razy po 200zl da kwotę 2400 + 300pln za to że wyjdzie z tobą
@Domownori: po przeczytaniu tego posta to się im wcale nie dziwię XD
Mam dobrą radę: