Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
#s--s #rozowe #zwiazki #przegryw

Mam dziewczynę którą bardzo kocham. Jest mi z nią świetnie. Przeszkadza mi tylko jedna kwestia. Bardzo często wspomina o swoim byłym chłopaku w kontekście seksualnym. Mówi, że A. dawał jej tyle orgazmów, żebym brał ją tak a nie inaczej.

Szczerze mówiac, troche mi to przeszkadza.

Jak powinienem zareagowac w tej sytuacji?

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: akado
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: Czytając, oczami wyraziłam żenadę xD albo kręcisz albo ona ma nierówno pod sufitem. Albo jeszcze trzecia opcja (po przemyśleniu najbardziej realna), ona nie traktuje Cię poważnie, za to jej eks jest jeszcze znacząco zakotwiczony w jej głowie i będzie Cię do niego porównywać w każdej możliwej sytuacji. Niestety na Twoja niekorzyść.
  • Odpowiedz
MetalowaŁania: Rozstała się z nim 2 miesiące przed naszym zejściem. On ją zdradzał (chyba) z laską którą teraz jest, jakieś wspólne wyjazdy, spotkania na winko czy włóczenie się po nocach. Oficjalnie jej się nie przyznał ale to chyba nie ma się do czego przyznawać.

Właśnie nie wiem, wydaje mi się że jestem jakąś opcją zapasową dla Niej.

Zaakceptował: akado}
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Ja byłem z taką dziewczyną która otwarcie mi powiedziała, że pozytywnie wspomina miesięczną znajomość z chłopakiem który ją wybzykał i zostawił. Dla niej to była magia, nigdy się tak nie czuła, historia jak z filmu. Nie wiem czy to normalne czy nie? Nie mnie oceniać.
  • Odpowiedz
@AmarPelosDois serio? troche mnie to rozbawiło :D ja jakoś sobie nie wyobrażam tego, żeby mi mój chłopak powiedział coś takiego. co innego powiedzieć, że byłem w kilku związkach, dlaczego sie rozpadły, byłem z kimś krótko ale nowemu partnerowi opowiadać że była magia, wybzykał mnie to dla mnie jednak coś dziwnego
  • Odpowiedz
@everybodyfrytki: Serio, teraz z perspektywy czasu też mi się dziwne to wydaje. Powiedziała mi że nadal pozytywnie wspomina relacje w której było wszystko mimo że trwała bardzo krótko. Dużo czasu spedzali że sobą, była fascynacja, był s--s, normalnie jak w filmie i do teraz nie może uwierzyć że coś takiego jest możliwe, ale po miesiącu ją zostawił bo związek by go ograniczał.
  • Odpowiedz