Wpis z mikrobloga

Lepsze by było wytłumaczyć rodzicom dlaczego ten człowiek jest osobą niekompetentną i zarabia na jeleniach

@Ryboflawina: Sądzisz że się da? IMHO zwolennicy Zięby i podobnych szarlatanów są niereformowalni, nawet wyrzucenie książki nic nie pomoże.
Osobiście próbowałem uświadomić znajomemu, człowiekowi inteligentnemu i niegłupiemu, który wkręcił się w zażywanie "cudownego" środka na wszystkie choroby MMS, czyli... chlorynu sodu (!), substancji cholernie żrącej i agresywnej, służącej do dezynfekcji np. basenów, co właściwie pije i
#!$%@? ziomek,

@Shatter: Twoja kultura świadczy tylko o Tobie, nie mam zamiaru z Tobą więcej rozmawiać, ale jesteś bucem , ignorantem i to przez takich jaj Ty ten kraj upada. Nie szanujesz innych.
popracuj nad własną samooceną, bo z pewnością masz ją bardzo zaniżoną musząc wyzywać innych w zwykłej rozmowie.
Przykro mi to stwierdzić, ale teraz mam pewność że to Ty jesteś opłaconym trollem który ma tutaj pewne zadania... no niestety,
@kobiaszu jakkolwiek możesz mieć rację co do Zięby, to mam nadzieję, że Tobie dzieci też będą po chamsku #!$%@?ć rzeczy na śmietnik, bo mają inne poglądy i zchrzanią Cię z góry do dołu.
Ten moment, kiedy przeświadczenie, że tylko Ty masz rację wejdzie za mocno i mając świadomość, że to chamstwo chcesz to czynić i gwałcić prawa drugiej osoby nawet jeśli jest rodzicem. Bo Ty wiesz lepiej co dla nich dobre.