Aktywne Wpisy
CzuowiekPor +22
slawomirus +438
Skończyłem dzisiaj 34 lata. Jakby ktoś miał wolnego plusika i chciał się podzielić to będzie mi miło. (╯︵╰,)
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Komentarz usunięty przez autora
@Ryboflawina: Sądzisz że się da? IMHO zwolennicy Zięby i podobnych szarlatanów są niereformowalni, nawet wyrzucenie książki nic nie pomoże.
Osobiście próbowałem uświadomić znajomemu, człowiekowi inteligentnemu i niegłupiemu, który wkręcił się w zażywanie "cudownego" środka na wszystkie choroby MMS, czyli... chlorynu sodu (!), substancji cholernie żrącej i agresywnej, służącej do dezynfekcji np. basenów, co właściwie pije i
@Shatter: ale ja poproszę publikacje naukowe a nie zdanie wykopowego eksperta, bo jednak dotychczasowe badania naukowe mówią coś trochę innego niż Ty...
Komentarz usunięty przez moderatora
@Shatter: Twoja kultura świadczy tylko o Tobie, nie mam zamiaru z Tobą więcej rozmawiać, ale jesteś bucem , ignorantem i to przez takich jaj Ty ten kraj upada. Nie szanujesz innych.
popracuj nad własną samooceną, bo z pewnością masz ją bardzo zaniżoną musząc wyzywać innych w zwykłej rozmowie.
Przykro mi to stwierdzić, ale teraz mam pewność że to Ty jesteś opłaconym trollem który ma tutaj pewne zadania... no niestety,
Ten moment, kiedy przeświadczenie, że tylko Ty masz rację wejdzie za mocno i mając świadomość, że to chamstwo chcesz to czynić i gwałcić prawa drugiej osoby nawet jeśli jest rodzicem. Bo Ty wiesz lepiej co dla nich dobre.
Paradne.