Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +813
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
Kupiłem wczoraj z 4-letnią córka mała flagę na samochód z okazji mistrzostw. Przy okazji mieliśmy dłuższą rozmowę na temat czym jest ojczyzna, barwy narodowe oraz o szacunku dla nich.
Córka była strasznie dumą i szczęśliwa że koło jej fotelika ma flagę.
Przychodzimy rano do auta a flaga urwana. Córka w płacz. Jak mam jej wyjaśnić że komuś Polska flaga przeszkadza?
Dziś kupię następna, zobaczymy jak długo będzie.
W imię zasad nie będę jej chować na noc do środka.
#polska #patriotyzm #dzieci #zonabijealewolnobiega #zlodzieje
@tsstolik: czas wytłumaczyć, że na tym świecie sa tez s--------i i żeby raczej przywykła do tego( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Sloneczko Kraków. Chować flagi nie będę.
@Niestabilny właśnie była na ten temat rozmowa. Rozpłakała się jak jej tłumaczyłem że złodzieje są prawdziwi. Ona twierdziła że złodzieje są tylko w bankach i noszą czarne ubrania i worek na plecach
zostawiles wystajaca na zewnatrz i placzesz ze sposrod x osob przechodzacych obok znalazl sie jakis jeden seba/debil czy nawet nudzacy sie dzieciak ktory to wyrwal, dorabianie do tego tekstu "komu przeszkadza flaga" i patryiotycznej historii z "curkom" w tle jest slabe strasznie. moze powinienes pogadac o tym aby nie zostawiala rzeczy w
@tsstolik: cóz..... dzieci ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
A jeśli uczysz kogoś szacunku do symboli, to bądź konsekwentny i pisz po polsku bez błędów.
Daj znać co będzie dziś po nocy
Pewnie zrobił to jakiś Janusz.....
Komentarz usunięty przez moderatora