Aktywne Wpisy
brainmixer +188
W sklepie mi te płytki się podobały, a tutaj... już sama nie wiem.... Pytałam się fachowca, ale on mówi, że tak ma być. W komentarzu więcej zdjęć. A co Wy myślicie Mirabelki i Mireczki? Jest ok?
#remontujzwykopem #remont #budujzwykopem
#remontujzwykopem #remont #budujzwykopem
mirko_anonim +10
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pokłóciłem się z moją różową. Poszło o intercyzę. Jestem wyczulony w tym temacie. Mój ojciec rozszedł się z moją matką, gdy byłem młody. Ojciec prowadził firmę. Przez rozstanie popadł w alkoholizm. Prawdopodobnie nie potrafił sobie z tym poradzić. Ojciec niedawno odszedł i zostawił spory majątek. Do końca życia do wziął rozwodu z matką, choć ta kiedyś podała go do sądu żądając chorych pieniędzy i alimentów. Koniec końców wycofała się z tego. Teraz jest do otwarcia testament ojca, gdzie matka została wydziedziczona. Nadal obawiam się, że może coś zabrać z majątku ojca. Moją różowa znając moją historię nadal nie potrafi odpuścić i w razie gdy kiedyś weźmiemy ślub to podpisze rozdzielność czy intercyzę. Tłumaczyłem jej, że mam traumę po tym wszystkim i mam po prostu więcej do stracenia, bo planuje rozkręcić biznes. Ona pracuje na etacie, ale chce abyśmy razem prowadzili biznes. Rozumiem, że to dla niej wygodniejsze, bo jest większa swoboda i swoje to swoje, ale nie zaryzykuję częścią zarobionych pieniędzy. Chore polskie prawo pozwala na to, że baba może Ciebie zdradzić i jeszcze połowę majątku wypracowanego w czasie małżeństwa zabrać. Oczywiście biznes byłby zbudowany z moich pieniędzy, bo to ja mam działkę po ojcu i pieniądze. Jeszcze wczoraj mi bezczelnie powiedziała coś w stylu „Jakie Twoje pieniądze? To są pieniądze Twojego taty.” I co z tego? Mam prawo robić co mi się z nimi podoba i nie muszę się nimi dzielić z kimkolwiek. Baby to jednak inny stan umysłu…
#zwiazki #malzenstwo #prawo #logikarozowychpaskow
─
Pokłóciłem się z moją różową. Poszło o intercyzę. Jestem wyczulony w tym temacie. Mój ojciec rozszedł się z moją matką, gdy byłem młody. Ojciec prowadził firmę. Przez rozstanie popadł w alkoholizm. Prawdopodobnie nie potrafił sobie z tym poradzić. Ojciec niedawno odszedł i zostawił spory majątek. Do końca życia do wziął rozwodu z matką, choć ta kiedyś podała go do sądu żądając chorych pieniędzy i alimentów. Koniec końców wycofała się z tego. Teraz jest do otwarcia testament ojca, gdzie matka została wydziedziczona. Nadal obawiam się, że może coś zabrać z majątku ojca. Moją różowa znając moją historię nadal nie potrafi odpuścić i w razie gdy kiedyś weźmiemy ślub to podpisze rozdzielność czy intercyzę. Tłumaczyłem jej, że mam traumę po tym wszystkim i mam po prostu więcej do stracenia, bo planuje rozkręcić biznes. Ona pracuje na etacie, ale chce abyśmy razem prowadzili biznes. Rozumiem, że to dla niej wygodniejsze, bo jest większa swoboda i swoje to swoje, ale nie zaryzykuję częścią zarobionych pieniędzy. Chore polskie prawo pozwala na to, że baba może Ciebie zdradzić i jeszcze połowę majątku wypracowanego w czasie małżeństwa zabrać. Oczywiście biznes byłby zbudowany z moich pieniędzy, bo to ja mam działkę po ojcu i pieniądze. Jeszcze wczoraj mi bezczelnie powiedziała coś w stylu „Jakie Twoje pieniądze? To są pieniądze Twojego taty.” I co z tego? Mam prawo robić co mi się z nimi podoba i nie muszę się nimi dzielić z kimkolwiek. Baby to jednak inny stan umysłu…
#zwiazki #malzenstwo #prawo #logikarozowychpaskow
─
Pod tym tagiem prezentujemy najlepsze dziennie oferty ze sklepów #gearbest
Wszystkie nasze propozycje znajdziesz na naszych grupach facebook : Chinese Coupons i Aliexpress Polska tylko najlepsze
lub na naszej stronie www : Alinajlepsze.pl
---------------------------------------------------
Jeśli chcesz być wołany do naszej listy po prostu wpisz Wołaj @alinajlepsze lub dołącz do naszej mikrolisty
----------------------------------------------------
Poniżej dzisiejsze promocje ze sklepu
Gearbest
1 Xiaomi Yeelight YLTD03YL Smart Adjustable Desk Lamp kupon MYee Cena $89,99
2 Xiaomi Yeelight Pro Smart LED Eye-care Desk Lamp kupon MYeePro Cena $115,99
3 Quamer SD - 165 Dual Movt Male Watch kupon GB618Sale23 Cena $9,99
4 Dome G30B 2.7 inch Allwinner A10 Dual Lens 1080P FHD Car DVR kupon GB618Sale24 Cena $29,99
5 SMZ658 HiFi Earphones kupon GB618Sale25 Cena $0,99
6 Nut 2 Bluetooth 4.0 Smart Chip Tracker Anti - lost Alarm Two - way Intelligent Patch Finder kupon GB618Sale28 Cena $2,99
7 Multifunctional DC 12V 50A Vehicle Car Engine Start Button Ignition Switch kupon GB618Sale29 Cena $1,99
8 Novel Teabags Bathing Kids Style Silicone Tea Strainer Filter Home Office Gadget kupon GB618Sale30 Cena $0,99
9 Durable PWM DC Converter Motor Speed Control Switch Module for Learners to DIY ( 10A / 12V - 36V ) kupon GB618Sale31 Cena $3,99
10 Skid Resistance Style Sealing Up Rubber Ring for Mechanical Par kupon GB618Sale32 Cena $0,99
11 Micro USB Male to Dual USB + Micro USB Female Cable Adapter HUB kupon GB618Sale33 Cena $0,99
12 Portable Power Bank Case DIY Box 18650 Battery Charger for Digital Devices kupon GB618Sale34 Cena $0,99
13 Clockwise CW Motor for NIHUI TOYS U807 Remote Control Quadcopter kupon GB618Sale35 Cena $0,99
14 Mini Selfie Monopod RC Shutter kupon GB618Sale36 Cena $0,99
15 Magic Summer Ice Cold Towel kupon GB618Sale37 Cena $0,99
16 MK - 002 Creative Magnet Plasticine Toy Super Magnetic Bouncing Silly Putty Toy kupon GB618Sale39 Cena $0,99
17 Block Earphone Cable Holder Organizer kupon GB618Sale40 Cena $0,99
18 Extra Spare FY-7415 7.4V 1500mAh Battery Fitting for Feiyue FY01 FY02 FY03 RC Car kupon GB618Sale41 Cena $7,99
19 YB - 738 Mini USB CPU Cooling Fan kupon GB618Sale42 Cena $0,99
20 BRELONG E27 12W Bluetooth Music Bulb kupon GB618Sale43 Cena $7,99
21 Waveshare Core51822 Bluetooth 4.0 Module kupon GB618Sale44 Cena $3,99
22 SAHOO Bicycle Tail Light Rear Lamp kupon GB618Sale45 Cena $3,99
Oferty bez refa
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen