Wpis z mikrobloga

Kiedyś się z ziomkiem zbakaliśmy jak #!$%@?. Siedzimy sobie w ciszy z delikatnym uśmieszkiem. Oczy malutkie i rozmyślamy o życiu. Taka zagadka mi się przypomniała po chwili więc mu zadałem:
(ja) mordo, zagadkę mam petardę, taką językową rozkminkę
(on) no
(ja) dokończ zdanie: góral obszedł jezioro, jezioro zostało ....
(on) a góral poszedł

mało nie umarłem wtedy ze śmiechu jeszcze podkręcony #narkotykizawszespoko
nie wiem czy śmieszne czy nie, mnie bawi do dziś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #jezykpolski #zawszesmieszy #suchar #truestory

Wołam @Rodzynek_w_serniku xD
  • 73
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Stanley89: Krwa ale o to właśnie chodzi :( po paleniu zawsze dzieje się w #!$%@? śmiesznych rzeczy które dodatkowo nie niszczą otoczenia w porównaniu do alko... oczywiście wiadomo ze nie jest to reguła. Ale tylko dlatego ze jest to zakazane w Polsce, wszyscy płaczą ze to niedobre ze zabija albo co gorsza zamienia w rafalale... Natura sama nam to dała, jedyny narkotyk jaki powinien być tolerowany w PL
  • Odpowiedz
@jendriu: Nie wiesz jak to jest z ziomkiem siedzieć "w ciszy" po bakaniu? Siedzicie, każdy myśli o czymś innym i raz na 5 minut ktoś coś mega śmiesznego dowali xDDD
  • Odpowiedz
@Stanley89: mi juz weszło w nawyk ( ͡° ͜ʖ ͡°) pare razy bylem rano wkurzony ze nikt nie pamieta z czego zrywal boki i tak stworzylem encyklopedie hitow az sam bylem w szoku co sie odjebywalo zeszlej nocy xd takze polecam sprobowac
  • Odpowiedz
@Nooser: kiedyś wymyśliłem najlepszy biznes na świecie. Gdy chciałem go przedstawić to zapomniałem xD do dziś tyram na kogoś mając z tyłu głowy, że wpadłem na coś co może odmienić moje życie :D
  • Odpowiedz