@151346136: stawiam telefon na szafę ustawiam samowyzwalacz i biegnę xD serio @czup: ide na opalanie natryskowe przed sesja bo obecnie jestem tak blady ze odbijam światło i psuje zdjęcia
Tak. Chciałem dociąć do żył na plechach, brzuchu, barkach i mimo wszystko przy tym dalej rozwijać się siłowo. A ta redukcja to zamknięcie pewnego etapu - i tak nigdy nie trenowałem i nie będę sylwetkowo. Chce w 2020 wystąpić w debiutach trójbojowych i #!$%@?ć konkretny wynik przy dość niskiej wadze własnej
@Kasahara: Mój ojciec ma 173 cm wzrostu i waży jakieś 80-82 kg. Taki typowy kanapowiec - kiedyś lekkoatletyka, teraz głównie kciuki ćwiczone na telefonie. Trochę brzucha weszło, ale jeszcze w niektóre sieciówkowe M spokojnie wchodzi. Zmierzyliśmy mu jakoś niedawno łydkę i wyszło 45 cm w jednej i 47 cm w drugiej XD Kiedyś go na siłowni jakiś przypakowaniec zaczepił z pytaniem czemu nie ćwiczy siłowo, bo ma potencjał. Myślę, że
- klatka - 98 cm xD
- talia - 70.5 cm
- pas - 73.5 cm
- udo - 60 cm (spadło motzno)
- łydka - 41.5 cm
- słynny biceps - 34 cm
Więc macie pogląd jak przypadkowany jest guru mikrokoksów ( ͡° ͜ʖ ͡°) ʕ•ᴥ•ʔ
#mikrokoksy #mirkokoksy #dieta #odchudzanie #silownia #chudnijzwykopem #fullborsukworkout
Tak. Chciałem dociąć do żył na plechach, brzuchu, barkach i mimo wszystko przy tym dalej rozwijać się siłowo. A ta redukcja to zamknięcie pewnego etapu - i tak nigdy nie trenowałem i nie będę sylwetkowo. Chce w 2020 wystąpić w debiutach trójbojowych i #!$%@?ć konkretny wynik przy dość niskiej wadze własnej
@Plecakofil: u mnie lydka o 10cm jest wieksza od bicepsa XD
Zmierzyliśmy mu jakoś niedawno łydkę i wyszło 45 cm w jednej i 47 cm w drugiej XD
Kiedyś go na siłowni jakiś przypakowaniec zaczepił z pytaniem czemu nie ćwiczy siłowo, bo ma potencjał. Myślę, że
Ty powaznie tam masz 34cm? Myslalem, ze to taki joke w poprzednich wpisach :D
Wyglada na sporo większą ( ͡º ͜ʖ͡º)