Wpis z mikrobloga

• 1
@151346136: stawiam telefon na szafę ustawiam samowyzwalacz i biegnę xD serio @czup: ide na opalanie natryskowe przed sesja bo obecnie jestem tak blady ze odbijam światło i psuje zdjęcia
  • Odpowiedz
@Sadams:

Tak. Chciałem dociąć do żył na plechach, brzuchu, barkach i mimo wszystko przy tym dalej rozwijać się siłowo. A ta redukcja to zamknięcie pewnego etapu - i tak nigdy nie trenowałem i nie będę sylwetkowo. Chce w 2020 wystąpić w debiutach trójbojowych i #!$%@?ć konkretny wynik przy dość niskiej wadze własnej
  • Odpowiedz
różnica między łydką a bicepsem w #!$%@?, 41,5 cm w łydzie to nie jakoś dużo ale przy pozostałych wynikach to chyba najlepsza partia

@Plecakofil: u mnie lydka o 10cm jest wieksza od bicepsa XD
  • Odpowiedz
@Kasahara: Mój ojciec ma 173 cm wzrostu i waży jakieś 80-82 kg. Taki typowy kanapowiec - kiedyś lekkoatletyka, teraz głównie kciuki ćwiczone na telefonie. Trochę brzucha weszło, ale jeszcze w niektóre sieciówkowe M spokojnie wchodzi.
Zmierzyliśmy mu jakoś niedawno łydkę i wyszło 45 cm w jednej i 47 cm w drugiej XD
Kiedyś go na siłowni jakiś przypakowaniec zaczepił z pytaniem czemu nie ćwiczy siłowo, bo ma potencjał. Myślę, że
  • Odpowiedz