Wpis z mikrobloga

Wizja i słowa ojca CyberPunku - Mike Pondsmitha

To ulice mokre od deszczu, noce takie jak ta, z przepływającą mglą. Samochody, ludzie bez twarzy przechodzący obok, zajmujący się swoimi sprawami. Jest w tym cos hipnotyzującego. To daje mi natchnienie. Aby przenieść to jakie są te ulice, jak wygląda to miasto, tajemnice, historie tysiąca, tysiąca ludzi których mijasz, którzy przemykają jako cienie w tym mokrym, zimnym, niebezpiecznym otoczeniu.. Chciałbym to uchwycić

#cyberpunk2077 #cyberpunk #e3 #cdprojektred
Pobierz Ataxia - Wizja i słowa ojca CyberPunku - Mike Pondsmitha

To ulice mokre od deszczu...
źródło: comment_AyK6lI8j1qM8LB49CHiv5D045xscUHyN.jpg
  • 6
@Ataxia: Also Pondsmith:

Więc kiedy CD Projekt RED zgłosiło się do nas to uświadomiliśmy sobie naprawdę szybko że ci goście są fanami, ci goście znają materiał, cytują mi rzeczy, które zapomniałem, oni to rozumieją

Cyberpunk 2020 był o wczesnym cyberpunku. To był świat, o którym ludzie niewiele wiedzieli, jakie były jego przenośnie, jego czucie. Wspaniała rzecz w Cyberpunku 2077 to dorosła forma tego wszystkiego
@JesusOfSuburbia: no jak nic sie nie zmieni to za doplata tego nie odpale( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tylko ze ja nie odpale cyberpunka bo to gowno i kopiuj+wklej GTA, a ty i 90% wykopków nie zagra bo ziemniaki na ktorych siedzicie nie obsługuja takich produkcji.