Aktywne Wpisy

Linnior88 +9
Zajebibi jest 12 w nocy ja śpię a moj współlokator z piekła rodem chciał mi wbić do pokoju kiedy ja spałam , ja sie już go naprawdę boje i teraz już rozważam dzwonienie na bagiety
Dobrze że miałam ten pokoj zamknięty to sie tylko od niego odbił
Czujecie spać sobie w nocy a nafurany typ bez pukania wam wbija do pokoju
(Pousuwalam dużo wpisów o nim ale w skrócie pije , demoluje
Dobrze że miałam ten pokoj zamknięty to sie tylko od niego odbił
Czujecie spać sobie w nocy a nafurany typ bez pukania wam wbija do pokoju
(Pousuwalam dużo wpisów o nim ale w skrócie pije , demoluje

Hektorrr +75

Najwiekszą bekę cisną oczywiście z nas ludzie, którzy nawet nie potrafią wypisać na ekranie "Hello world".
Czy wy do k---y nędzy zdajecie sobie sprawę jaka to w c--j męcząca i niezwykle odpowiedzialna robota?
To nie jest jakaś praca w g---o firmie, gdzie pracujesz 3 godziny a później przeglądasz wykop.
Ja muszę być skupiony przez 100% czasu swojej pracy nie mówiąc już o konieczności commitowania, debugowania, taskowania i kompilowania. Wyobrazacie sobie programować w 40 językach programowania, znać wszystkie dostępne na rynku IDE i znać na pamięć 6 systemów operacyjnych?
Trzeba byc ultramocnym psychicznie.
Możecie się śmiać ale jest to według mnie zajęcie dla facetów z krwi i kosci.
No i oczywiście jest to zajęcie niesamowicie potrzebne społeczeństwu bo gdyby nie my to cofnęlibyśmy się do średniowiecza. Nie przesadzam, tworzenie wszelakich aplikacji pomogło nam zglobalizowac rynek na całym swiecie. Jest dużo ważnych zawodów ale to głównie my podtrzymujemy gospodarkę(no może jeszcze rolnicy, bo też mają spory wkład) na taka skalę.
Wiec zamknij ryja gimbusie jeden z drugim i zastanów się czy warto pisać te głupoty spod tagu #bekazprogramistow
#pasta #programowanie #naukaprogramowania #heheszki