Wpis z mikrobloga

Zajebibi jest 12 w nocy ja śpię a moj współlokator z piekła rodem chciał mi wbić do pokoju kiedy ja spałam , ja sie już go naprawdę boje i teraz już rozważam dzwonienie na bagiety
Dobrze że miałam ten pokoj zamknięty to sie tylko od niego odbił
Czujecie spać sobie w nocy a nafurany typ bez pukania wam wbija do pokoju
(Pousuwalam dużo wpisów o nim ale w skrócie pije , demoluje dom , nie pracuje i ma niezdrowe zainteresowanie , żyje na koszt ojca lekarza )
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@klebix: nie chce wyjść na histeryczkę po prostu ale z drugiej strony się boje ze uj wie co by się stało gdybym tych drzwi nie zamknęła bo słyszałam że chciał wejść bez pukania z impetem , bo sie od drzwi z hukiem odbil
To są mocne niemieckie drzwi o ile są zamknięte to im ufam
Ufam też sobie bo wychodziłam już 2 razy z podobnej sytuacji
A jeśli się przlicze
  • Odpowiedz
  • 5
@klebix: zaznaczam że nie znam jego intencji może mu się p------o coś , nie chce reagować na wyrost
Sam przez drzwi mówił że się pomylił ale jednak mnie wolał więc informacje sprzeczne
  • Odpowiedz
@Linnior88: miejmy nadzieję że się pomylił. Ale warto zastosować środki zabezpieczające i zadzwonić do ojca żeby przeprowadził z nim rozmowę wychowawczą. Możesz też przeprowadzić rozmowę wychowawczą bezpośrednio z delikwentem w warunkach kontrolowanych i bezpiecznych, np przez telefon albo z mediatorem
  • Odpowiedz