Wpis z mikrobloga

@pinkquartz: gdybym wcześniej wiedział, że tak sie sprawy potoczą i takie bedą ceny, to bym inwestował w JPG 2 jak chodziły po 7-9 funtów, a tylko 1 flakon mam :( John Galliano John Galliano kupowałem nie tak dawno za 40 zł mamie na urodziny, ostatnio chciałam je kupić znowu bo jej się skończyły i zonk
  • Odpowiedz
@pinkquartz: Ja nie mogę przeżyć Jesus del Pozo In Black. Taki to dziwak, że nigdzie nie ma takiego drugiego :<. Dziwne jest dla mnie, że niektóre firmy nie chcą przywrócić niektórych swoich dzieł, bo zapachy takie jak Midnight Poison, Indian Summer Priscilli Presley, Black Cashmere DK, Shalimar PI i inne są od lat tak rozchwytywane, że ludzie niemalże się zabijają o flaszki. Chyba, że perfumy te nie spełniają już wymogów
  • Odpowiedz
  • 0
@czlowiekbaklazan niby tak, ale z drugiej strony mogą zrobić inne, nowe wersje, tak jak jest z Addictem. Mam starą flaszkę i nową 2014 i uważam że jest naprawdę nienajgorzej odwzorowany zapach. Kupiłabym takie odwzorowane Midnight Poison czy Shalimar PI bez substancji potencjalnie alergogennych
  • Odpowiedz