Aktywne Wpisy
niebadzogrem +2
Hej #hydraulika #remontujzwykopem czy profesjonaliści mają jakieś gumowe nasadki na klucze by nie obrysować baterii/rurek ?
Mojego kranu nie szkoda ale jakbym miał jakiś lepsiejszy to by mi żal było po dokręceniu xD
Mojego kranu nie szkoda ale jakbym miał jakiś lepsiejszy to by mi żal było po dokręceniu xD
Marek_Tempe +55
"Philip K. Dick, Philip Kindred Dick (1928 - 1982) – amerykański pisarz science fiction, który miał znaczący wpływ na rozwój tego gatunku literackiego. Uznaje się go także za jednego z prekursorów weird fiction. Zaliczany jest również do nurtu postmodernistycznego. Ursula K. Le Guin nazywała go „amerykańskim Borgesem”, przez Jęczmyka nazwany „Dostojewskim SF”, zaś przez Jamesona – „Szekspirem science fiction”. Jego popularność sprawiła, że od jego imienia i nazwiska powstały angielskie słowa: „dickian”
Ale zazwyczaj dostrzegają to tylko koleżanki, które wpadają na obiad ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@stillhet: no tak, mógł jej jeszcze w-----ć bułe na ryj za to że w ogóle próbowała xD
@stillhet: widać że nie masz empatii, ani podejścia do kobiet xD
@paramyksowiroza: przeciez napisales ze gotowales i prasowales jej sukienki.
@iEarth: wylać schabowe? Masz Ty RiGCz? Mięsio to mięsio ;)
Komentarz usunięty przez autora
@iEarth: wiem, że się da zjeść, bo zjadłem całego. I przysięgam, że mi smakował ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiele razy ją uczyłem schabowych. I wielu rzeczy się nauczyła. Mam
@paramyksowiroza: masz ty w ogóle rozum? xd może jak rozbije ci samochód bo zapomni wlaczyc kierunkowskazu i ktoś w nią p----------i, zabierzesz ją na kolacje i kupisz kosz słodyczy, żeby nie było jej przykro? co za łoś xD