Wpis z mikrobloga

OHOHOHO EHEHEHEHE MAJKROSOFT KUPIŁ GITHABA PORA UDZIEKAĆ xDDD :P
MATI, PRZENOSIMY KOD NASZEGO KALKULATORA NA GITLABA,
ZNOWU ZEPSUJĄ DOBRY PRODUKT

Śmieszy mnie to hejcenie Microsoftu bo tak, dla zasady, bo oczywiście coś #!$%@?ą - przecież to mikromiętki. Co z tego, że Microsoft stworzył wiele bardzo dobrych rozwiązań dla programistów i pracy zespołowej. No ale widać taka moda...
#github #microsoft #programowanie
Pobierz m.....z - OHOHOHO EHEHEHEHE MAJKROSOFT KUPIŁ GITHABA PORA UDZIEKAĆ xDDD :P
MATI, PRZ...
źródło: comment_9UbkmI7sTEmOWA4w1dcLIqfCf6JZoDCT.jpg
  • 78
@kafapre: Jak dla mnie to Windows jest trochę niespójny w niektórych miejscach, ale idzie w dobrą stronę. Ja osobiście na nim pracuję i nie mam większych zastrzeżeń. System znacząco przyspieszył, obecnie dobrze się sprawuje
@mekintosz: a ja wczoraj zainstalowałem aktualizacje, mielił ją 3 godziny i teraz nie widzi drugiego fizycznego dysku na którym mam wszystkie pliki ( ͡ ͜ʖ ͡) Tak samo ze skypem zrobili nie wiadomo co, że się minimalizował zamiast zamykać. O Windows Phone szkoda wspominać. Ta firma powinna wolnym krokiem iść do umieralni, a nie wykupować więcej produktów.
@mekintosz:
Ale że microsoft to plugawa firma to Ty wiedz.
Każdy zagłębiał się w ten temat lub pamięta historie sprzed 10-15 lat o tym wie.
Pomijając to, co robi z firmami i projektami, które przejmuje, na wieczną pogardę zasługuje za podejście do standardów. Zacznę może od najświeższych- mam m.in. Lumię, kiedy podłączam do niej dowolną ładowarkę innego producenta, nawet dwa razy mocniejszą od fabrycznej wyskakuje mi komunikat, że "urządzenie ładuje się
Pomijając to, co robi z firmami i projektami, które przejmuje, na wieczną pogardę zasługuje za podejście do standardów. Zacznę może od najświeższych- mam m.in. Lumię, kiedy podłączam do niej dowolną ładowarkę innego producenta, nawet dwa razy mocniejszą od fabrycznej wyskakuje mi komunikat, że "urządzenie ładuje się powoli" bo buraki zmieniły napięcie żebym ładował tylko microsoftową ładowarką(pamiętajmy, że kwestia ładowarek i USB została dawno ustandaryzowana). To drobny szczegół, ale pokazuje, że dużo się
@CytrynowySorbet
640XL, czyli troszkę nowsza, wyskakuje komunikat, że urządzenie ładuje się powoli i należy podłączyć oryginalną ładowarkę, tymczasem ta oryginalną daje mniejszy prąd niż te, które podpinam.