Wpis z mikrobloga

OHOHOHO EHEHEHEHE MAJKROSOFT KUPIŁ GITHABA PORA UDZIEKAĆ xDDD :P
MATI, PRZENOSIMY KOD NASZEGO KALKULATORA NA GITLABA,
ZNOWU ZEPSUJĄ DOBRY PRODUKT

Śmieszy mnie to hejcenie Microsoftu bo tak, dla zasady, bo oczywiście coś s-------ą - przecież to mikromiętki. Co z tego, że Microsoft stworzył wiele bardzo dobrych rozwiązań dla programistów i pracy zespołowej. No ale widać taka moda...
#github #microsoft #programowanie
m.....z - OHOHOHO EHEHEHEHE MAJKROSOFT KUPIŁ GITHABA PORA UDZIEKAĆ xDDD :P
MATI, PRZ...

źródło: comment_9UbkmI7sTEmOWA4w1dcLIqfCf6JZoDCT.jpg

Pobierz
  • 78
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mekintosz: Dam sobie łapę uciąć że mniejszy hejt byłby jakby oracle kupiło. A to co oracle o--------a z tym co przejmuje jest znane. Vide open office, virtualbox, solaris, java.
  • Odpowiedz
Śmieszy mnie to hejcenie Microsoftu bo tak, dla zasady, bo oczywiście coś s-------ą

@mekintosz: Skype'a z-----i w opini wielu. A na grupie na której jestem gdzie jest sporo programerów 5+k są dokładnie takie opinie, że zmieniamy githuba na coś innego.
Wiec nie mati z kalkulatorem.

no ale skoro wykopek powiedział, że m& jest cacy to przecież musi tak być
  • Odpowiedz
@mekintosz: LI przejeli i wszystko jest OK - wydaje mi się że nie można porównywać przejęć Ballmera i przejęć Nadelli - Ballmer miał tendencje do fuckupowania przejęć, Nadella póki co ma sukcesy na tym polu
  • Odpowiedz
@dog_meat: Chociazby defalutowo instalowali mcafee ktore sam mcafee powiedział że ssie. Płatny support dla java 7 od teraz (albo blisko)
@ZewPiwnicy: Dla mnie on zawsze ssał więc nie musieli się starać za bardzo.
Oracle nie ma klientów, oni mają zakładników. Do tego chore licencjonowanie, u------e mysqla.
  • Odpowiedz
firm które je wspierają (jak Novel, IBM)

@interface: Panie, to było ponad 20 lat temu xD Wtedy firma dla której pracuje dalej robiła komórki i procesory xD

travisCI

Jenkins, roundeck.
vid related.
biczek - > firm które je wspierają (jak Novel, IBM)

@interface: Panie, to było pon...
  • Odpowiedz