Aktywne Wpisy
MurLand +79
Jak sobie przypomnę, umowy śmieciowe za czasów PO za 1200zl przy 14% bezrobociu to mnie skręca.
Teraz ludzie nie pamiętają tych pięknych czasów i będą głosować na nową odsłonę czyli KO.
#bekazlewactwa #konfederacja #pis #wybory #neuropa
Teraz ludzie nie pamiętają tych pięknych czasów i będą głosować na nową odsłonę czyli KO.
#bekazlewactwa #konfederacja #pis #wybory #neuropa

m__w +331

MATI, PRZENOSIMY KOD NASZEGO KALKULATORA NA GITLABA,
ZNOWU ZEPSUJĄ DOBRY PRODUKT
Śmieszy mnie to hejcenie Microsoftu bo tak, dla zasady, bo oczywiście coś #!$%@?ą - przecież to mikromiętki. Co z tego, że Microsoft stworzył wiele bardzo dobrych rozwiązań dla programistów i pracy zespołowej. No ale widać taka moda...
#github #microsoft #programowanie
@Naxster: Skype to dzisiaj głównie Skype for Business, dla użytkowników domowych jego rolę dawno przejął Messenger (technologicznie tak w sumie bazujący na Skypie, a przynajmniej tak było na początku). Skończcie biadolić o tego Skype'a.
Nie mojej. Mam w dupie skype'a.
Oczywiście mają w tym dużo swojego interesu, ale [uwaga opinia] zmiana nie powinna pójść na gorsze, powiem inaczej - dla przeciętnego użytkownika nic się raczej nie zmieni, dla ludzi korzystający z produktów MS (jak choćby TFS) będzie lepiej. Moje przewidywania, jak będzieto zobaczymy.
Zobacz co się stało z LinkedIn po przejęciu. Wiem, że
Co jest nie tak z virtual box?
@Naxster: czyli klepaczy kodu i copy-pasterów ze stacka. Przecież to jest poziom podstawowy, do ogarnięcia przez osobę, która wcześniej w ogóle nie miała kontaktu z IT, a ty tu takich opisujesz jak jakichś ekspertów. A linuxy wszyscy macie? To może ogłosicie rok linuxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora