Wpis z mikrobloga

OHOHOHO EHEHEHEHE MAJKROSOFT KUPIŁ GITHABA PORA UDZIEKAĆ xDDD :P
MATI, PRZENOSIMY KOD NASZEGO KALKULATORA NA GITLABA,
ZNOWU ZEPSUJĄ DOBRY PRODUKT

Śmieszy mnie to hejcenie Microsoftu bo tak, dla zasady, bo oczywiście coś #!$%@?ą - przecież to mikromiętki. Co z tego, że Microsoft stworzył wiele bardzo dobrych rozwiązań dla programistów i pracy zespołowej. No ale widać taka moda...
#github #microsoft #programowanie
Pobierz m.....z - OHOHOHO EHEHEHEHE MAJKROSOFT KUPIŁ GITHABA PORA UDZIEKAĆ xDDD :P
MATI, PRZ...
źródło: comment_9UbkmI7sTEmOWA4w1dcLIqfCf6JZoDCT.jpg
  • 78
Skype'a #!$%@? w opini wielu.

@Naxster: Skype to dzisiaj głównie Skype for Business, dla użytkowników domowych jego rolę dawno przejął Messenger (technologicznie tak w sumie bazujący na Skypie, a przynajmniej tak było na początku). Skończcie biadolić o tego Skype'a.
@piker: #!$%@? mać, kolejny woła. Ślepy jesteś, do moderacji chcesz wstąpić? W fragmencie który sam cytujesz jak byk, jak kierwa krowie na miedzy masz napisane "W OPINII WIELU".
Nie mojej. Mam w dupie skype'a.
@Naxster: ale wiesz, że czasy Balmera już minęły i MS to inna firma, niż ta, która #!$%@?ła Skajpa?
Oczywiście mają w tym dużo swojego interesu, ale [uwaga opinia] zmiana nie powinna pójść na gorsze, powiem inaczej - dla przeciętnego użytkownika nic się raczej nie zmieni, dla ludzi korzystający z produktów MS (jak choćby TFS) będzie lepiej. Moje przewidywania, jak będzieto zobaczymy.

Zobacz co się stało z LinkedIn po przejęciu. Wiem, że
sporo programerów 5+k

@Naxster: czyli klepaczy kodu i copy-pasterów ze stacka. Przecież to jest poziom podstawowy, do ogarnięcia przez osobę, która wcześniej w ogóle nie miała kontaktu z IT, a ty tu takich opisujesz jak jakichś ekspertów. A linuxy wszyscy macie? To może ogłosicie rok linuxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)