Aktywne Wpisy

comanchee +13
Ej mirki z #wykop30plus, czy zauważyliście w swoim życiu pewien moment, gdy ostatnie grupy towarzyskie się rozsypują, ludzie okopują się w związkach i nie wychylają poza nie nosa, z wyjątkiem własnych najbliższych przyjaciół? Chyba znalazłem się w takim punkcie, gdzie dawni znajomi przestają się do siebie odzywać, nikt niczego już nie proponuje i wychodzi że wszystkim to pasuje.
Croll +1
Mircy mam pytanie jest jakiś sposób żeby uzupełnić żelazo bez tabletek? Choruję na WZJG, byłem w szpitalu i przy wypisie dostałem receptę na żelazo. Niestety przyjmowanie żelaza w tabletkach wywołuje straszne objawy, bóle brzucha, zaparcia, gazy i to jest tak nasilone, że nie jestem wstanie funkcjonować, do tego ciemne stolce itd Pierwszy raz w życiu nie jestem wstanie przyjmować przepisanych tabletek. #zdrowie

"This message was created automatically by mail delivery software. A message that you sent could not be delivered to one or more of its recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:"
Próbowałem na innego maila na tej samej domenie i to samo.
Kiedy wysłałem maila z innego adresu normalnie doszedł. Wie ktoś czego to może być wina? Martwię się, że do innych osób maila też nie dochodziły, a ja o tym nie wiedziałem. Przed chwilą próbowałem wysłać do kolegi i normalnie doszedł.
#mail #hosting #sohost #programowanie
A message that you sent could not be delivered to one or more of its
recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:
pewniew musisz zapytać admina swojego serwera pocztowego dlaczego
coś w logach musi być