Aktywne Wpisy

dekogangster +554
Jeszcze Anka dała go na tył, żeby jej nie zasłaniał hiszpańskich bullów
#niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #blackpill #przegryw #zwiazk #lewandowski #lewandowska #p0lka #pieklomezczyzn #cuckold #natura
#niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #blackpill #przegryw #zwiazk #lewandowski #lewandowska #p0lka #pieklomezczyzn #cuckold #natura
źródło: IMG_0349
Pobierz
GelbPunkt +4
#prawojazdy #samochody
Był ktoś robić prawko w wieku 28 lat? Czy mocno się śmieją z takich opóźnionych w rozwoju ludzi?
Był ktoś robić prawko w wieku 28 lat? Czy mocno się śmieją z takich opóźnionych w rozwoju ludzi?

Mnie ciekawi jedno co ma wege do testowania na zwierzętach? Wege dotyczy tylko jedzenia. Chyba ze ktoś je klapki. W innym przypadku nie jest testowane na zwierzętach, nie użyto materiałów pochodzenia zwierzęcego itp. Ale już się tak wg mnie błędnie przyjęło, przez modę na wege.
#bekazwegetarian #weganizm #wegetarianizm #sonda
Klapki mogą być wege?
@szczepan1trzy: może według Ciebie. Weganizm to ideologia/styl życia, a nie sama dieta (-‸ლ)
Weganizm – styl życia, którego jedną z cech jest stosowanie diety wegańskiej, czyli rezygnacja ze spożywania produktów zwierzęcych. Weganie dążą jednak do wyeliminowania produktów pochodzenia zwierzęcego nie tylko z diety, ale również ze wszystkich innych aspektów życia.Pierwszy link z google (wikipedia).
Komentarz usunięty przez moderatora
https://www.vegansociety.com/go-vegan/definition-veganism
https://www.thefreedictionary.com/vegan
Wy się czepiacie dla zasady, czy serio nie ogarniacie tematu weganizmu?
@budus2: kiedyś słyszałam, że o ile Polska zakazuje takich praktyk, o tyle firmy kosmetyczne mogą bez problemu ściągać komponenty zza granicy - firma
@szczepan1trzy: nic się nie liczy hurrr żryj schabowego xD
@JetFuelCantHurtNonexistentBeings: luz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sam oczywiście nie mam żadnych wątpliwości co do tego czym jest weganizm, zaawansowany trawożerca here.
@JetFuelCantHurtNonexistentBeings: a luz, nie Ty jeden ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A teraz "ale logiczne mi się to wydaje, szczególnie biorąc pod uwagę tę "oficjalną" definicję, którą przytoczyłem ;d