Aktywne Wpisy
nadziej_c +449
#mecz Ehhh ale kiedyś to był samiec alfa, co może zrobić p0lka z chłopem
Grooveer +9
Mimo wszystko w wyborach trzeba głosować na PiS. Są złodziejami, ale dzięki nim Polska przynajmniej będzie bezpieczna w przeciwieństwie do koalicji Tuska w wojnie hybrydowej Białorusi/Rosji przeciwko Polsce. Koalicja Tuska zawiodła. Już nie wspominając o tym, że Tusk i tak dalej utrzymuje 800+ oraz 13 i 14 emerytury czyli pomysły, które wymyślił PiS.
#wojsko #granica #pis #polityka #tusk #po #polska #wybory #bekaztuska #bialorus #rosja #ukraina #wojna #ue
#wojsko #granica #pis #polityka #tusk #po #polska #wybory #bekaztuska #bialorus #rosja #ukraina #wojna #ue
#bekaztransa #rower #kolarstwo #boldupy #polskiedrogi
Komentarz usunięty przez autora
@Retropx: Gdyby jechała koparko ładowarka, albo inny pojazd wolnobieżny to też miał byś z tym problem?
Czy winą rowerzysty jest brak infrastruktury? Czy może jechać drogą obok, może, ale nie musi, dlaczego ty nie pojedziesz drogą obok tej drogi skoro prowadzi w tym samym kierunku?
@Retropx: to czemu nimi nie jedziesz? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Chlopiec_z_drewna: Wrażliwi na głupotę i brak znajomości przepisów.
@nocneszczury
@NotorycznyMiotaczSledzi
Nie miałbym wtedy bólu dupy ponieważ tamte drogi są lokalne i mają masę śpiących policja otwarte więc do zrozumienia ale często koparki wybierają drogę obok. Ja niestety nie bardzo mogę bo jestem za ciężki na te drogi i pojawiam się tyli w przypadku dojazdu do posesji. Niestety nie wożę wędlin itd xD
@Retropx: czyli on ma się #!$%@?ć żebyś ty się nie #!$%@?ł? ( ಠ_ಠ)
Miejta trochę rozumu ludzie.
@PiersiowkaPelnaZiol: Rowerzysta nie może jechać chodnikiem. To jest niezgodne z przepisami.
@Retropx: to było z nich skorzystać kretynie, a nie skarżysz się na wykopie jak to masz strasznie przesrane przez rowerzystę ¯\_(ツ)_/¯
Pozdrawiam i nie uczestniczę w dalszej konwersacji bo mi się po prostu nie chce.