Wpis z mikrobloga

#iphone

Są już jakieś w miare pewne leaki jak se 2 bedzie wygladac? Chodzi mi o te leaki jakie byly w przypadku iphona x i sie potwierdzily :)
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wekt0r: Kiedyś mówili o 3 urządzeniach, do przeglądania internetu, do słuchania muzyki i o telefonie a tu okazało się że zaprezentowali jeden - pierwszego iPhone. Wątpię by aż tak rozbili swoje modele, bo to już kaszana się robi. W takim tempie to zaraz by dogonili samsunga z ilością modeli.
  • Odpowiedz
@aarahon: Dlaczego kaszana? Będzie jeden flagowy model w dwóch rozmiarach i jeden ,,budżetowy" z ekranem LCD o przekątnej 6,1". Z oferty wypadną pewnie 6s, 7 oraz X, więc sumarycznie w oficjalnej sprzedaży i tak będzie mniej telefonów niż obecnie.
  • Odpowiedz
@wjtk123: Teraz mamy 7+, 8, 8+, SE, X, dołożą 3 modele i zdejmą SE oraz 7+ będzie jeden więcej. Bo z wysepek w centrach handlowych wypadła zwykła 7 z tego co pamiętam.
  • Odpowiedz
@aarahon: Zapomniałeś, że teraz oficjalnie oferowany jest jeszcze 6s (widnieje na stronie Apple'a), do tego ze sprzedaży ma zniknąć "X", który był specjalnym, jubileuszowym, limitowanym telefonem. Będzie więc nie jeden więcej, a jeden mniej ;).
  • Odpowiedz
@wekt0r: tak na to nie patrzyłem, możesz mieć rację.

sam czekałem na premierę nowego SE ale jak teraz nie pokazali to już nie wiem sam czego teraz szukać żebym był zadowolony.
  • Odpowiedz