Aktywne Wpisy

Qurvinox +576
W całym tym społeczeństwie już chyba nie chodzi o przekraczanie prędkości, palenie na balkonach czy trzymanie szczekających psów w mieszkaniach. Tylko bezczelność ludzi. Liczy się tylko ja i mój czubek nosa.
A BO SAMOCHODY SĄ NOWSZE I BEZPIECZNIEJSZE
No ale jak jeb**iesz człowieka to ten nowszy nie jest. Poza tym większa prędkość to większy hałas i spalanie
MÓJ BALKON I BĘDĘ NA NIM ROBIŁ CO BĘDĘ CHCIAŁ
A BO SAMOCHODY SĄ NOWSZE I BEZPIECZNIEJSZE
No ale jak jeb**iesz człowieka to ten nowszy nie jest. Poza tym większa prędkość to większy hałas i spalanie
MÓJ BALKON I BĘDĘ NA NIM ROBIŁ CO BĘDĘ CHCIAŁ

Wojciech_Skupien +464
Z żoną przez ponad 2 lata staraliśmy się o drugie dziecko, po historii z dwoma poronieniami zaczęliśmy szukać przyczyn takich sytuacji, stąd też skierowaliśmy się do kliniki leczenia niepłodności, żeby zminimalizować szansę wystąpienia kolejnego poronienia.
Przez rok czasu prowadziła nas przesympatyczna Pani, która z wielką empatią i zaangażowaniem starała się nam pomóc. Faktycznie poronień już nie było, ale zajścia w ciąże również. Widziała moją frustracje, powiedziałem raz jej wprost, że zanim się
Przez rok czasu prowadziła nas przesympatyczna Pani, która z wielką empatią i zaangażowaniem starała się nam pomóc. Faktycznie poronień już nie było, ale zajścia w ciąże również. Widziała moją frustracje, powiedziałem raz jej wprost, że zanim się

https://www.anythingcrypto.com/fastest-exchange-transfer-comparison/binance
Najszybciej potwierdzane jest Nano (3s), nastepnie Stellar Lumens (5s). Wysoko jest też IOTA (2 min) i Monero (6 min). W środku stawki znalazło się Ethereum i jego tokeny (7.5 min). Litecoin i Bitcoin Cash ex aequo (po 10 minut), Dash (15 min), Bitcoin (20 minut). Najniżej uplasowały się waluty, które zostały z sukcesem zaatakowane atakiem 51% - Bitcoin Gold (3h 20 min) i ZenCash (4h 10 min).
#nano #stellar #ripple #neo #iota #verge #monero #bitcoin #btc #bch #ethereum #litecoin #kryptowaluty
http://bitcoinist.com/zencash-target-51-attack-loses-500k-double-spend-transactions/
@bezrobotny_programista: myślę, że opóźnienie giełdy jest marginalne i nie jest znaczące dla większości kryptowalut, których czas miedzy blokami liczy się w minutach. Giełda jak tylko dostaje informacje o wymaganych potwierdzeniach zaraz aktualizuje odpowiednie saldo.