Podczas balu andrzejkowego w podbazie chciałem pocałować #rozowypasek, który mnie się podobał. Ta jednak zasłoniła twarz maską i uciekła. Nie interesował jej mój charakter. Pewność siebie c---a dała. Przez mordę przegrałem życie.
@przegryw90: a tam zbytnio przeżywasz ja na dyskotece kiedyś podszedłem do laski 9/10 na wyjebce i wypaliłem z uśmiechem na twarzy "chodż do kibla" :D dostałem liścia w twarz i w sumie o to mi chodziło tylko, taki bł plan dla jaj ;)
@przegryw90: Ja pamiętam jak nauczycielka powiedziała koleżance, że będzie tańczyła ze mną poloneza (bo zostaliśmy bez pary), ten jej widok najpierw strachu a potem obrzydzenia i pogardy które trwało od wiadomości z kim jej przyjdzie tańczyć aż do końca ostatniego poloneza ( ͡°ʖ̯͡°)
@przegryw90: przypomniało mi się jak w podbazie na dyskotece szkolnej zapytałem się koleżanki czy ze mną zatańczy, odpowiedziała że ją nogi bolą a za minute widziałem jak tańczy z jakimś chadem
#przegryw #tfwnogf #stulejacontent #blackpill #tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora