Aktywne Wpisy
ssauczo_pauczo +21
Najlepsze roślinne odpowiedniki mięsa, na jakie trafiłem. Wychodzi ~50 zł/kg, na zdjęciu produkty za 150 zł.
Zajebiste są, poletzam.
#wegetarianizm #weganizm #bezmiesny
Zajebiste są, poletzam.
#wegetarianizm #weganizm #bezmiesny
hussar1610 +26
#pierwszywpis #nieruchomosci #dom #dzialka #debata #przemyslenia #patodeweloperka
Cześć, czy ja zwariowałem, czy czegoś nie rozumiem czy to Polacy zwariowali. Co prawda jest sporo ludzi którzy chcą zamieszkać w domu a nie w bloku i teraz co wybierają...
Ja już nie mówię nawet o szeregówkach - bo tu zdarza się słyszeć (chyba) rozsądne opinie nt. tego że łącza one wady mieszkania w bloku i wady mieszkania w domu, ale nawet jak mówimy o
Cześć, czy ja zwariowałem, czy czegoś nie rozumiem czy to Polacy zwariowali. Co prawda jest sporo ludzi którzy chcą zamieszkać w domu a nie w bloku i teraz co wybierają...
Ja już nie mówię nawet o szeregówkach - bo tu zdarza się słyszeć (chyba) rozsądne opinie nt. tego że łącza one wady mieszkania w bloku i wady mieszkania w domu, ale nawet jak mówimy o
Zauważyłem, że nikt tu nie pisze o wymaganiach w stosunku do kobiet. Serio mireczki bierzecie je takie jakie są? Nie zadajecie pytań o ważne dla Was rzeczy i bierzecie każdą, która zwróci na was uwagę? To przecież nienormalne. Płaszczyć się, zabawiać, nadskakiwać tylko po to żeby zamoczyć. Panowie - szanujmy się bo kobietom szajba #!$%@?, rzadzą dużymi firmami, krajami i spychają mężczyzn w cień do roli #!$%@?ów plastusiów, tylko po to aby później narzekać na śmierć "praedziwej męskości", chyba trzeba założyć jakiś ruch typu "menizm" czy coś i wywalczyć jakieś przywileje i przywrócić równouprawnienie bo się różowym z tego wszystkiego w tyłkach poprzewraca. Ja rozumiem, że baba przy garach to nie jest super spoko ale baba co nie umie niczego ugotować bo to poniżające, seksistowskie i cała ta ich filozofia z dupy to jakieś przekleństwo. Płcie nigdy nie będą w 100% równe. Jak ktoś nie wierzy to niech zajrzy w gacie kobiety i mężczyzmy - to tam zaczynają się różnice, które powodują dalsze predyspozycje. Panowie szanujmy się!
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: akado
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
@AnonimoweMirkoWyznania: Wybiórczo czytasz, przecież co chwile tutaj lądują stosy wymagań + krytyka każdego zdjęcia nawet najlepszej laski. Problem przegrywów to między innymi fakt że chcą mieć laskę dużo atrakcyjniejszą niż mogą sobie pozwolić.
@AnonimoweMirkoWyznania: skąd takie wnioski, oceniasz wedle własnej miary?
Problem przegrywów ( kobiet i mężczyzn)między innymi fakt że chcą mieć laskę / faceta dużo atrakcyjniejszą niż mogą sobie pozwolić.
Komentarz usunięty przez autora
@throwaway6102: Dlaczego? Ja jestem w związku od lat. Mam kobietę taką o jakiej marzyłem, mówi sama, że świetnie jej ze mną było od samego początku bo byłem zdecydowany, wiedziałem czego chcę mimo, że
@
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}