Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Zauważyłem, że nikt tu nie pisze o wymaganiach w stosunku do kobiet. Serio mireczki bierzecie je takie jakie są? Nie zadajecie pytań o ważne dla Was rzeczy i bierzecie każdą, która zwróci na was uwagę? To przecież nienormalne. Płaszczyć się, zabawiać, nadskakiwać tylko po to żeby zamoczyć. Panowie - szanujmy się bo kobietom szajba #!$%@?, rzadzą dużymi firmami, krajami i spychają mężczyzn w cień do roli #!$%@?ów plastusiów, tylko po to aby później narzekać na śmierć "praedziwej męskości", chyba trzeba założyć jakiś ruch typu "menizm" czy coś i wywalczyć jakieś przywileje i przywrócić równouprawnienie bo się różowym z tego wszystkiego w tyłkach poprzewraca. Ja rozumiem, że baba przy garach to nie jest super spoko ale baba co nie umie niczego ugotować bo to poniżające, seksistowskie i cała ta ich filozofia z dupy to jakieś przekleństwo. Płcie nigdy nie będą w 100% równe. Jak ktoś nie wierzy to niech zajrzy w gacie kobiety i mężczyzmy - to tam zaczynają się różnice, które powodują dalsze predyspozycje. Panowie szanujmy się!

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: akado
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
  • 11
RzeczywistaRozowypasek: @ImYourPastClaire: Ale to już #!$%@? typu ja królewicz - ona śmieć do roboty. Tak samo żenujące jak wstawianie zdjęć damskich tyłków spotkanych na mieście. No żenada po prostu. Dziwię się, że nikt tego nie blokuje.

@throwaway6102: Dlaczego? Ja jestem w związku od lat. Mam kobietę taką o jakiej marzyłem, mówi sama, że świetnie jej ze mną było od samego początku bo byłem zdecydowany, wiedziałem czego chcę mimo, że
@Nedelless: To, że jak ktoś jest 3/10, to naprawdę jest mała szansa że 8/10 wybierze go z grona znacznie atrakcyjniejszych adoratorów. Nie mówię, że nie jest to możliwe bo znam takie przypadki (no może nie aż tak skrajne - facet tak 5/10) ale wówczas facet nadrabiał swój mniej atrakcyjny wygląd super charakterem, przebojowością, pasją, pracą czy no coż kasą/własnym mieszkaniem/biznesem.

Ja jestem w związku od lat. (...) byliśmy jeszcze nastolatkami

@