Mam tego Tindera już ponad 2 lata, przespałem się z wieloma laskami. Par przewinęło się kilka tysięcy, co miesiąc resetuje konto i tak jak dzisiaj pod koniec subskrybcji Tinder Golda mam około 400. Dostałem mnóstwo nudesow, poznałem największe patologie tego portalu, otrzymałem propozycje trójkątow, udziału w gangbangu, filmie p---o czy seksu z singapurskim transseksualistą. Zaliczyłem byłą prostytutkę, zwiedziłem kilka miast w Polsce, spędziłem kilka miłych weekendów. I wiecie co? Mam już chyba tego dość, bo dzisiaj zamiast uprawiać s--s z 38 letnim milfem, z którym byłem umówiony, wolę pic herbatę w łóżku i myślę sobie, ze fajnie byłoby jednak mieć dziewczynę. #tinder #feels #zalesie #tfwnogf
Po 15-20 lasce ktora sie zaliczy juz mialem takie refleksje, ze to tylko wkladanie parowki w jakas gowniana osobe ktora jest nic nie warta. Tylko ja nie bzykalem sie nigdy z laska z tindera, tylko z typiarami z klubów i innymi kolezankami znajomych. W kazdym razie od 4 miesiecy jestem sam bez zadnych fbw i innych patologii i czuje dobrze.
@LIPTOON, @vundo: nie rozumiem co typ napisal takiego niesamowitego ze wam sie nie miesci w glowach xD wiecie ze tinderek jest do tego slynnego RU CHA NIA? Przeciez nie napisal ze zaliczyl 400 kobiet xD
@RubinWwa: j----a podający swoje zachwycające statystyki ruchania jest tak samo wiarygodny jak gimbus opowiadający jakie to on melanże ma za sobą. Tinder służy do ruchania, ale co, mamy teraz wszyscy się zebrać w kółko i słuchać statystyk i nowej filozofii? No bez przesady, ani to pochwalić, ani zazdrościć.
@RubinWwa: Przecież to jakieś stuleje. @LIPTOON: @vundo: Jak zainwestujecie trochę pieniędzy w siebie, albo wygracie w loterii genowej w następnym wcieleniu to zrozumiecie, ze z niezłym ryjem rozmowa na Tinderze wyglada mniej więcej tak jak w załączony obrazku.
@Bardamu: wrażenia na mnie nie zrobisz, bo mnie też atakowały nudesami i niemalże domagały się spotkania. Nawet nie musisz mi dawać rad. Problem w tym, że ja nie dowartościowuję się, bo opowiadanie o ruchaniu na wykopie jest jak opowiadanie o żarciu w Afryce. No posłuch i sława jest, ale czy to nie jest easy mode?
@Bardamu: Fajnie pochwaliłeś się. Patrze po sobie, ponad 40 lat, kochanki, dziecko, związki. Byłem „donżuanem”, s---------m, zakochaną ciotą. Bawiłem się z prawdziwymi zdzirami, porządnymi kobietami z zasadami, tępymi dzidami, małolatami. Podrywałem wszędzie i wszystko co się da - z różnymi rezultatami. A podświadomie szukałem czegoś co miałem tylko raz i straciłem. Bardzo to pielęgnowałem, nigdy tego nie zdradziłem, wiele temu poświęciłem, materialnie i emocjonalnie, mam z tego dziecko i powiem
@Bardamu: piona cumplu, mam to samo. Jak sobie myślę że znów miałbym zapraszać do siebie jakąś lochę, gadać z nią tę godzinę, a po seksie się z nią jeszcze przez chwilę męczyć to już wolę sobie zwalić i spokój.
#tinder #feels #zalesie #tfwnogf
@Bardamu: Co za dużo, to i świnia nie zeżre. ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
@LIPTOON: @vundo: Jak zainwestujecie trochę pieniędzy w siebie, albo wygracie w loterii genowej w następnym wcieleniu to zrozumiecie, ze z niezłym ryjem rozmowa na Tinderze wyglada mniej więcej tak jak w załączony obrazku.
Patrze po sobie, ponad 40 lat, kochanki, dziecko, związki. Byłem „donżuanem”, s---------m, zakochaną ciotą.
Bawiłem się z prawdziwymi zdzirami, porządnymi kobietami z zasadami, tępymi dzidami, małolatami. Podrywałem wszędzie i wszystko co się da - z różnymi rezultatami. A podświadomie szukałem czegoś co miałem tylko raz i straciłem.
Bardzo to pielęgnowałem, nigdy tego nie zdradziłem, wiele temu poświęciłem, materialnie i emocjonalnie, mam z tego dziecko i powiem