dobra jak to zobaczyłem to jestem za stworzeniem WYKOP HOOLIGANS którzy oficjalnie będą reprezentować wykop. Wysyłajcie zdjęcia swoich muskulatur, w opisie doświadczenie podczas bicia, jakieś szkoły ewentualnie itd. Są tu tacy czy tylko takie Kucaryje #rafonix #patostreamy #danielmagical
Otwierałem im drzwi, otwierałem im #!$%@? drzwi od chaty. Czajnik się gotował w domu, brałem #!$%@? wrzątek wody, polewałem im na morde ten wrzątek, mieli oparzenia trzeciego stopnia. Więc zamknij #!$%@?, bo jednie co mi możesz, to mi możesz #!$%@? usiąść na #!$%@?. Nie ma na mnie kozaka i nigdy nie będzie. Bo ja jestem wariatem i nikt nie ma na mnie, #!$%@?, takiej #!$%@?, władzy żeby mi cokolwiek zrobić. Bo jeśli
@kamil-kryszkiewicz: Do stojącego na poboczu malucha stuknoł mercol. Z Merca wychodzi pan w podeszłym wieku, z malucha wyskakuje 5 dresów. Starszy pan widząc co się święci lękliwym głosem mówi. - Panowie nie bijcie, ja jestem sam a was jest piątka. Na to najwyższy z dresów mówi: - No dobra, grucha i szajbus są z tobą.
#rafonix #patostreamy #danielmagical
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Do stojącego na poboczu malucha stuknoł mercol. Z Merca wychodzi pan w podeszłym wieku, z malucha wyskakuje 5 dresów. Starszy pan widząc co się święci lękliwym głosem mówi.
- Panowie nie bijcie, ja jestem sam a was jest piątka.
Na to najwyższy z dresów mówi:
- No dobra, grucha i szajbus są z tobą.