@KolejnyWykopowyJanusz: cholera ile tych chadow ruchaczy jest jeszcze wsrod przegrywow? chyba przestane wam wszystkim ufac skoro juz paru okazalo sie normikami albo jak ten koles chadem @przegryw90: tlumacz sie, fajnie tak robic sobie zarty z przeklenstwa jakim jest przegryw naszym kosztem?
@KolejnyWykopowyJanusz: Tylko z wyglądem 7/10 można r----ć, a poniżej jedynie można zostać beta-cuckiem, tzw selekcja naturalna. Oczywiście według natury słabsi muszą wyginąć, aby ustąpić silniejszym i szkoda strzępić ryja...
@KolejnyWykopowyJanusz To uczucie gdy się okazuje, że przegrywa trollują i zastanawiasz się czy ty jeden mówisz prawdę że nigdy nic i z nikim ( ͡°ʖ̯͡°) idź w cholerę, jedyni którzy mieli rozumieć okazują się kłamcami z wyglądem normika i z Ciebie cały czas śmieszkują. Pluje na niego
@KolejnyWykopowyJanusz: teraz pytanie czy trollował czy serio uważa siebie za 0/10 ale ja się takimi akcjami nie przejmuje bo wszystko i tak się dzieję w mojej głowię
@KolejnyWykopowyJanusz: troche smutne, bo serio ja tu pisze większość prawdziwych rzeczy ze z chałupy na wieś nie wychodze a tu typ w c---a leci.. ehh chłopy szanujmy się ( ͡°ʖ̯͡°) ehh zawiodłeś mnie @przegryw90 ..
#przegryw #tfwnogf #stulejacontent #wykopgate #oszukujo #atencyjnyniebieskipasek #logikarozowychpaskow
źródło: comment_sAOCsYcszhztLDxETtosOtk4rgUthiqe.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@przegryw90: czekamy na ripostę!!1
ale ja się takimi akcjami nie przejmuje bo wszystko i tak się dzieję w mojej głowię
ehh zawiodłeś mnie @przegryw90 ..
Komentarz usunięty przez moderatora