Wpis z mikrobloga

Przegladam sobie fejsboka ( z fake konta ofc ) na moich rowiesnikow.. i oczom nie wierze w jakich czasach przyszlo mi zyc.. wszedzie usmiechniete mordy z druga polowka.. a jak ktos nie ma drugiej polowki to i tak 500+ znajomych w tym polowa to kolezanki.. ( ja w zyciu kolezanki nie mialem ) Jakies idiotyczne zdjecia, gdzie kazdy wyglada na wyluzowanego, zabawnego, cool goscia ( chociaz w realu sztywny jakby mial kij w dupie ale na fejsie tego nie widac) ogolnie sztuczne to wszystko chyba tylko dla podbicia atencji i pokazaniu sie innym... Ja w ogole tego nie ogarniam jak bym juz mial dziewczyne to na pewno bym nie pokazywal tego na fejsbuku.. Ale kazda ma fejsbuka i chce miec 999+ znajomych i wiecznie podrozowac.. Poprostu niewierze w jakich czasach przyslo mi zyc.. Moj ojciec byl wiekszym s---------m niz ja, ale w jego czasach nie bylo tego typu gowien jak fejsbok i instagram, nie musial z siebie robic az takiego debila zeby zaruchac.. Ktos powie ze nie kazdy ma fejsboka.. Gowno prawda w moim miescie KAZDY MA i oceniaja ludzie na podstawie fejsa takie sa realia tego s-----------o ciemnego spoleczenstwa gdzie idzie za moda..

#przegryw #fejsbuk #nienawisc #w--------e #depresja #rozowepaski #ruchanie
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@chlebowke: ja nie bede szczescilwy w swiecie fejsboka i instagrama.. nie potrafie mozesz tlumaczyc na swoje sposoby, pamietam czasy kiedy tego gowna ludzie nie mieli i czulem sie inaczej, swobodniej.. to juz nie wroci
  • Odpowiedz