Aktywne Wpisy
Janusz_Conway +1466
Wrzucamy ryje które zasługują na proces po 15.10, ode mnie ten aparatczyk:
#tusk #bekazpisu #wybory #tvpiscodzienny #marsz #galeriazdrajcownarodupolskiego
#tusk #bekazpisu #wybory #tvpiscodzienny #marsz #galeriazdrajcownarodupolskiego
pogop +4
Świetna zabawa na chpd. Ja myślałem, że po przejechaniu Wisły jestem w ciepłych krajach, bo rodzice mówili, że są za wielką wodą XD
#heheszki #dzieci #dziecinstwo
#heheszki #dzieci #dziecinstwo
@Qardius: Czyli należy się mandacik, bo utrudniasz jazdę innym, nie trzymając się prawej krawędzi..
Komentarz usunięty przez moderatora
możliwie blisko a nie przy krawędzi, bezpieczną odległość trzeba zachować a biorąc pod uwagę że narwaniec trąbi z tyłu to sorry ale zepchnąć się nie dam a takie coś jako agresję traktuję.
@Bartdz: nie zesraj się xDDDD
Skrót myślowy. Przy krawędzi = możliwie blisko. Ale z tego co piszesz to złośliwie zjeżdżasz bliżej środka, więc czy jedziesz mozliwie blisko krawędzi?
Czy to też zezwala na zjeżdżanie bliżej środka?
A to?
@Qardius:
No z tego wynika, że specjalnie, złośliwie zjeżdżasz. Nie mówię, że trąbienie jest dobre, ale zajeżdżanie jest jeszcze głupsze. Zresztą Twoje życie, ktoś zatrąbi i zacznie wyprzedzać, ty spróbujesz mu zajechać drogę i skończysz pod tym samochodem. Dlaczego rowerzyści (sam nim jestem!) tak bardzo bronią
Pół metra to dużo? Muszę mieć coś w zapasie na reakcję przecież i poczucie komfortu że nikt mnie nie zepchnie. Do metra spokojnie dochodzę jak jest większy ruch. Na zakrętach zjeżdżam nawet do 2/3 swojego pasa jeżeli nie
@Qardius: Czyli utrudniasz mu jazdę, bo gdyby miał 1m to pomimo samochodów z przeciwka mógłby jechać, a Ty go specjalnie blokujesz.
@Qardius: Jadąc szeroko masz poczucie komfortu że
Mam takie poczucie. Nie wiem ile jeździsz po drogach roweem ale z moich obserwacji wynika
@Qardius: Dlatego zajeżdżam innym drogę. Fuck logic!
No skoro na zakrętach z ograniczoną widocznością zjeżdżasz na środek drogi to się nie dziwię
@Qardius: To u mnie aż takich debili nie ma, zawsze względnie
No a u mnie są i się muszę dostosować do sytuacji na drodze. Co jazdę zawsze ktoś gdzieś mi wymusza więc człowiek może
@Qardius chyba nie chcesz mi powiedzieć, że jeździsz drogą w momencie gdy obok jest ścieżka rowerowa, nie łamiesz tego przepisu, prawdą?