Halo halo właśnie się dowiedziałem że mój (teraz już były XD) #rozowypasek umówił się na randkę z jakimś fagasem, znam miejsce i godzinę ( ͡º͜ʖ͡º) Jakieś pomysły jak jej tu pokazać że jednak to był zły pomysł? ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°) #zwiazki
@TomegAtomeg: idź tam tak żeby Cię nie zuwazyla, walnij fotke z tym drugim i wstaw na FB z oznaczeniem jej, i napisz SMS żeby obraziła FB i obserwuj reakcje
@TomegAtomeg: albo mam zajebisty pomysł, zdobadz numer tego gościa, stan gdzieś tak żebyś ich widział a oni Ciebie nie, zadzwoń do faceta i poproś żeby podał Ci do tel ta różowa. I wtedy powiedz jej w które miejsce ma popatrzeć żeby Cię zauważyć i jej pomachajxD a później już #!$%@? zero kontaktu :D
@TomegAtomeg masz jakiś dowód że się umówiła? Jak tak to wporzo. Jak nie to bym poszła poobserwowac biorąc jej walizy przy okazji. Jak będzie siedziała z typem to daj jej walizki przy krześle, uśmiechnij się i odejdź. Boli najbardziej :P łaska będzie wiedziała za co i nie będzie udawać idiotki i nie będzie mogła rznac debila że "o boże on mnie wyrzucił nie wiem za co". (✌゚∀゚)
Słuchajcie mamy pierwszy kraj w którym rządziła prawica i tak dzielnie poradzili sobie z imigrantami, że jestem pod wrażeniem. Te wizy za kasę to tam wiadomo drobnostka przy tak patriotycznym podejściu ( ͡°͜ʖ͡°)
#zwiazki
To boli najbardziej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mrooczilla: a niby co złego op zrobił? Laska mu się #!$%@? i co, ma jej jeszcze obiad ugotować? xD