Macie u siebie w lumpach też markowe buty? Ja tylko jeden taki znalazłem który ma ale za to jaki, takie Ultraboosty stan praktycznie idealny za 200 PLN #streetwear #perelkizlumpeksu
@En1u: co to w ogole za kolorystyka i model ub? Nigdy takiego nie widzialem i porownujac z "typowym" ub to jest mnostwo rzeczy, ktorymi sie to cos co masz na zdjeciu rozni
@sajko: no to niszowe ST których nikt nie musi podrabiać bo jak ktos je kupuje to raczej tylko do biegania xD no a po fotce widac ze z nimi wszystko ok
@sajko: @Ifter: @En1u: Różowy umie poznać po 1 zdjeciu, że fake, ale kwestionuje to, że ktoś po tym samym zdjeciu uznał, że legit XDDDD #logikarozowychpaskow
@Wypok2: też mnie to zastanawia, patrząc, że były jeszcze inne buty oryginalne, osoby prowadzące lumpeksy chyba nie są takie głupie jak nam się wydaje i muszą mieć dobre źródła
@Wypok2: no wiesz, niektorzy znajduja legitne Supreme w lumpie ( ͡°͜ʖ͡°) @Alex_mski: no fejka mozna zlapac po jednym niedociagnieciu, ktore sie moze znajdowac na jednym zdjeciu, a zeby miec 100% pewnosci, ze legit to trzeba z kazdej strony obejrzec? ¯\_(ツ)_/¯ do legitnosci prawie zawsze jedno zdjecie nie wystarczy. Nie rob k---y z logiki.
A teraz w radiu usłyszą Państwo cegiełke na rzecz ofiar powodzi – Moja i twoja nadzieja, w wykonaniu Sanah, Dawid Podsiadło, Daria Zawiałow, Vito Bambino, Roxi Węgiel, Viki Gabor....
Halo chłopy #cnc co tam dziś toczycie, frezujecie, szlifujecie. Ja dziś mam oddelegowanie na ukochanego TURA 50 i taki wałeczek elegancko utoczyłem a zaraz za ślimaki M3 Z3 się będę brał ʘ‿ʘ #pracbaza
źródło: comment_bAEa9zGPtE6jvUX6YWTwYVKFg8trybxW.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Różowy umie poznać po 1 zdjeciu, że fake, ale kwestionuje to, że ktoś po tym samym zdjeciu uznał, że legit XDDDD #logikarozowychpaskow
@Alex_mski: no fejka mozna zlapac po jednym niedociagnieciu, ktore sie moze znajdowac na jednym zdjeciu, a zeby miec 100% pewnosci, ze legit to trzeba z kazdej strony obejrzec? ¯\_(ツ)_/¯ do legitnosci prawie zawsze jedno zdjecie nie wystarczy. Nie rob k---y z logiki.
Swoja droga, @sajko dlaczego fejk? Nie znam sie