Wpis z mikrobloga

nsfw

Zawiera treści NSFW

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Dziwkarstwo

Świetne słowo.
Jeżeli różowym nie można zabronić ustawowo kontroli nad własnym ciałem, to może chociaż można je napiętnować do tego stopnia, że same nie będą chciały się wychylać. xD A facet ma być silny i zdobywać, powtarzam: zdobywać, kobiety a nie kupować usługi jak jakiś oszust, złodziej #!$%@?.
Seks jest obrzydliwy, komu to potrzebne. Tylko miłość #bojowkalove
@ZjadaczTrujki: Dorabianie ideologii do chodzenia na k*rwy jest dla mnie co najmniej śmieszne. No ale jeśli ktoś lubi sprowadzać relacje międzyludzkie do mechanicznego wyżycia się, w oderwaniu od sfery duchowej, to nawet mi nie żal xDD

@MadokaDobraWaifu: Idźmy dalej: kobieta dająca za pieniądze to oczywiście wykonuje taką samą pracę jak inne, pokazuje niezależność, wyzwolenie, a w ogóle to tyle zarabia, że po ch*j jakieś tam studia, przyzwoitość, skoro będąc k*rwą
ja wiem że lodzik w gumie to jak lizanie lizaka przez szybę ale nie wiedz komu ona obciągała i ile ciekawostek ma w sobie

"Seks oralny a zakażenia

Ryzyko przeniesienia zakażenia po seksie oralnym jest większe w kierunku osoby stymulującej narządy płciowe lub odbyt ustami niż odwrotnie, choć też jest możliwe. Jama ustna stanowi wrota do całego organizmu człowieka, a zakażenia rozwijające się w jej obrębie wpływają na jego ogólny dobrostan. Wystarczy
@mechaos: gulaje ma na gnoju i smierdzi fermentacja octową xD to żadna nie chciała wziać do pysia xD a za 100wke swiezo opłukanego to te #!$%@? biorą. Zresztą, cały tag #przegryw to 12 latkowie, pociagnieci za jezyk zmyslaja głupoty pomieszane z opowiesciami kolegów z klasy wyzej xD