Aktywne Wpisy
Dd9900 +118
źródło: Screenshot_20260107_135702
Pobierz
MonazoPL +85
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe – czyli
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe – czyli
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

https://www.reddit.com/r/ethtrader/comments/8mny58/eos_causing_this_dump/
#ethereum #eos #kryptowaluty
Bo uważam ich zachowanie za cios poniżej pasa, grają not fair.
Wyobraź sobie taką sytuację, w której Ethereum wykorzystuje pozyskane w swoim ICO bitcoiny do manipulowania kursem BTC, robienia dumpu w kluczowych momentach i zarabianiu na tym i tak w kółko.
Taki minus ICO, na pompie ciągną Cię do góry, ale w bear markecie wysypuja się powodując jeszcze większe dumpy
Jakoś nie zauważyłem nagłych wzrostów ETH, gdy coraz to kolejne tokeny wystrzeliwały do góry.
@Amelcio:
Może przemyślisz Amelek swoje zdanie.
ETH miało być supekomputerem.skończyło się jak się skończyło bloki po 15s, koty/ICO zapychajace sieć.
EOS - nie znasz jeszcze ale to juz 3cia wersja Dana z blockchainem. Wiele osób nie sledzi chłopa ale steem ma 2x tyle transakcji
@Smule: @Kliko:
Jak ETH robiło 1400USD to nikt na EOS nie narzekał chodz trzeba bylo kupic ETH by kupić EOS.
To EOS tak samo pociagnol cene ETH na 1400 jak potem ja
Megalox coś ostatnio chyba pisał, że jest na to jakaś
@Kliko: Sprzedaż tokenów powodowała zwiększony popyt na ETH (bo ludzie chcieli wziąć w udział), teraz te ICO się wysypują to cena dumpi jeszcze bardziej proste
@Kliko: Nie fair to jest płakanie o zmanipulowany rynek gdy ceny spadają. Jak ETH robiło x100 w rok to jakoś na r/ethtrader i innych stronkach nie widziałem
@Smule: No ja wiem, ale jednak no ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Kliko:
chciałem rejestrować EOSa (bezpiecznie)
-parity synchronizuje się tragicznie
-Mist i jego wersje
To pobierz MEW-a na dysk albo kup portfel sprzętowy.
@Kliko:
ogarnołem tego metamaska na koniec wiec jest ok w miarę
(tylko tokeny trzeba ręcznie dodawać :D
A dla mnie to zaleta. Denerwowało mnie w BTC to, że po każdej transakcji mam inny adres.
@WeselnyGiermek00: co się dziwić. Bitcoin killer a przez tyle nie mają nawet multisiga.
@Kliko: pomyślałeś o US ? lub kims innym kto wie ile masz kasy itp ?
@WeselnyGiermek00: daj im ze 20 lat i będzie ale po co i tak wszystko skończy na serw3rach w rękach jakiegoś korporucha albo rządu. Nie chce mi się szukać wypowiedzi ruska, że robi to wszystko pod rządy aby korzystały. Będziesz miał inwigilację absolutną. Kłuciłem się o to jeszcze z McGravierem innym ciężkim eterowiec em bigblokersem.
Jak można powiedzieć coś takiego, że nie
Nauczyłbyś się w końcu sprawdzać najpierw w google, zanim palniesz kolejną bzdurę.