Wpis z mikrobloga

@Amelcio:
Bo uważam ich zachowanie za cios poniżej pasa, grają not fair.

Wyobraź sobie taką sytuację, w której Ethereum wykorzystuje pozyskane w swoim ICO bitcoiny do manipulowania kursem BTC, robienia dumpu w kluczowych momentach i zarabianiu na tym i tak w kółko.
  • Odpowiedz
@Kliko: Jesteś na nieregulowanym rynku czego oczekujesz? Wszelkie chwyty dozwolone

Taki minus ICO, na pompie ciągną Cię do góry, ale w bear markecie wysypuja się powodując jeszcze większe dumpy
  • Odpowiedz
Prawda jest taka że nic nie zastąpi ethereum

@Amelcio:
Może przemyślisz Amelek swoje zdanie.
ETH miało być supekomputerem.skończyło się jak się skończyło bloki po 15s, koty/ICO zapychajace sieć.
EOS - nie znasz jeszcze ale to juz 3cia wersja Dana z blockchainem. Wiele osób nie sledzi chłopa ale steem ma 2x tyle transakcji
  • Odpowiedz
na pompie ciągną Cię do góry

@Smule: @Kliko:
Jak ETH robiło 1400USD to nikt na EOS nie narzekał chodz trzeba bylo kupic ETH by kupić EOS.
To EOS tak samo pociagnol cene ETH na 1400 jak potem ja
  • Odpowiedz
Jakoś nie zauważyłem nagłych wzrostów ETH, gdy coraz to kolejne tokeny wystrzeliwały do góry.

@Kliko: Sprzedaż tokenów powodowała zwiększony popyt na ETH (bo ludzie chcieli wziąć w udział), teraz te ICO się wysypują to cena dumpi jeszcze bardziej proste

not fair.

@Kliko: Nie fair to jest płakanie o zmanipulowany rynek gdy ceny spadają. Jak ETH robiło x100 w rok to jakoś na r/ethtrader i innych stronkach nie widziałem
  • Odpowiedz
chciałem rejestrować EOSa (bezpiecznie)

-parity synchronizuje się tragicznie

-Mist i jego wersje są tragiczne.

niby jest wersja "light" ale trzeba niezle grzebac aby dowiedziec jak sie ja odpala i sie okazuje ze potem laczenie do nodów jest tragiczne,

bo trzebe do nodów light sie podlaczyć.

Szczerze to user experience jest słaby, a jako osbą która coś tam wiecej wie to musiałem sie mega namęczyc.
  • Odpowiedz
Denerwowało mnie w BTC to, że po każdej transakcji mam inny adres.

@Kliko: pomyślałeś o US ? lub kims innym kto wie ile masz kasy itp ?

Bitcoin killer a przez tyle nie mają nawet
  • Odpowiedz
nie ta architektura tam musza to na około robić

@WeselnyGiermek00: daj im ze 20 lat i będzie ale po co i tak wszystko skończy na serw3rach w rękach jakiegoś korporucha albo rządu. Nie chce mi się szukać wypowiedzi ruska, że robi to wszystko pod rządy aby korzystały. Będziesz miał inwigilację absolutną. Kłuciłem się o to jeszcze z McGravierem innym ciężkim eterowiec em bigblokersem.
Jak można powiedzieć coś takiego, że nie
  • Odpowiedz
  • 1
@pawlo74

co się dziwić. Bitcoin killer a przez tyle nie mają nawet multisiga.

Nauczyłbyś się w końcu sprawdzać najpierw w google, zanim palniesz kolejną bzdurę.
  • Odpowiedz