Aktywne Wpisy
Argajl +111
Czy spotkaliście się z taką sytuacją w #lidl ? Musiałem parę dni ochłonąć by to opisać.. W ostatni piątek byłem z rodziną na zakupach w niedawno otwartym nowym sklepie Lidl przy ul. Odkrytej w Warszawie.
Było chwilę po godzinie 15:00 gdy z wyładowanym na maxa wózkiem mimo próśb moich i innych klientow o otwarcie kasy standardowej zostaliśmy zaproszeni do kas samoobsługowych… ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Prośby i niezadowolenie zostały zbyte przez pracownika,że cytuje: „Taka jest polityka firmy” a „jeśli nie uda nam się zmieścić w 1 koszu kasy automatycznej resztę zakupów możemy dokończyć w drugiej innej kasie”.
Było chwilę po godzinie 15:00 gdy z wyładowanym na maxa wózkiem mimo próśb moich i innych klientow o otwarcie kasy standardowej zostaliśmy zaproszeni do kas samoobsługowych… ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Prośby i niezadowolenie zostały zbyte przez pracownika,że cytuje: „Taka jest polityka firmy” a „jeśli nie uda nam się zmieścić w 1 koszu kasy automatycznej resztę zakupów możemy dokończyć w drugiej innej kasie”.
SweetStrawberry +100
Daaawno mnie tu nie było ʕ•ᴥ•ʔ Nawet się troszkę stęskniłam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pokazmorde #atencyjnyrozowypasek
#pokazmorde #atencyjnyrozowypasek
#spotify na 60 dni
#netflix na 30 dni
#pieniadze 10zl doładowanie prepaid albo przelew na konto
#urodziny co chce w zamian? Plusa i życzenia, jak Ci się chce coś mi napisać. :(
Mam dziś urodziny. Nie mam Facebook, ani innych społecznościowych kont, tutaj jestem prawie 10 lat, chciałbym dostać życzenia urodzinowe, bo oprócz braku kont, nie mam też znajomych, ani przyjaciół. Jestem prawilnym użytkownikiem portalu jak widać xD #przegryw
Dodatkowo jednej osobie doładuje konto w telefonie na kartę jeśli takowe posiada kwotą 10zl (zasilenie poprzez ING, albo wyślę kod doładowujący, wg życzenia osoby która zostanie wylosowana), albo jeśli trafi na osobę z abonamentem przeleję dyszke bezpośrednio na konto.
Losowanie mirkorandom tuż po północy, albo jutro rano (zobaczę czy utopie smutki w alko, jak nie to w nocy zrobię losowanie, jestem nie pijący, więc...)
Tak naprawdę to smutno mi, bo wbiłem 30lvl nawet niewiem kiedy. Ehh.
#gownowpis
Btw, ta data jest piękna :D
P.S. nie uwzględniaj mnie w rozdajo, tylko uciesz się z życzeń :)
Komentarz usunięty przez autora