Wpis z mikrobloga

@SedziaWykopu: Wiadomo, ze kaszaloty tez z miejsca odpadają, to nie podlega dyskusji, ale ja osobiście nie miałbym problemu jakby miała te parę (podkreślmy, parę) kilo więcej, a z twarzy i charakteru była fajna. No i niższa ode mnie ofc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@SedziaWykopu: hm. Zaradnosc, optymizm, pewnosc siebie, komunikatywnosc, ogolna energia zyciowa, zainteresowania, bystry umysl, ciety dowcip, madrosc, upartosc, agresja chociaz niekoniecznie w moja strone (wiem, niezle ze mnie karynisko xD) umiejetnosc zabawiania dam. I nie moze mi ulegac niewazne co zrobie.
Z wygladu... smukly, umiesniony. Proporcjonalna budowa ciala, prosty nos, regularne rysy twarzy, jasno niebieskie oczy, silny.
Gesty zarost, dlugie wlosy i ladny zapach ciala. (Bez perfum i kosmetykow musi baaardzo
  • Odpowiedz
@SedziaWykopu: Hmm... Gdy jej poglądy nie są czarno białe, a wynikają z długich rozmyślań, gdy nie zna samej siebie i nadal stara się poznać swój charakter. O, może jednym słowem nazwę to "świadomością". Lubię kobiety, które są świadome tego, że w życiu nigdy nie można wiedzieć wszystkiego. :D Damn, nigdy nie musiałem tego tłumaczyć, trudno ubrać w słowa. ;) No ale po kilku minutach z dziewczyną wiem czy będzie mi
  • Odpowiedz
@Vaerlin: Ale mówię o sytuacji, kiedy jest szersza od Ciebie xd Ja mam kryterium, że jej wygląd musi być zwyczajnie do zaakceptowania, a poza tym oczekuję, że będzie mi się przyjemnie spędzać z nią czas w normalnych sytuacjach.
  • Odpowiedz
@SedziaWykopu: Tak, większość kobiet z którymi rozmawiam/rozmawiałem są świadome i dojrzałe. Resztę pewnie mógłbym policzyć na palcach jednej ręki, więc mam farta. :)
  • Odpowiedz