Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 83
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wyślij mu fotkę z kibla jak srasz i napisz coś w stylu:

"Ale zajebiście jest mieć kibel i podcierać się 3-warstwowym papierem po czym umyć ręce mydłem pod bieżącą wodą. A Ty co? Nadal srasz po krzakach i podcierasz się liściem?" XD

@Krecior15: jak kwikłem xD
  • Odpowiedz
Dzieciak musi być po prostu zakompleksiony i głupi i raczej to jest przyczyną takiego zachowania, niż sam fakt bycia kierowcą zawodowym.

@Tenczlowiektutaj: Niestety, to drugie wywodzi sie z pierwszego
  • Odpowiedz
  • 0
@piotrek39 mam bardzo podobna sytuacje u siebie. Gość odzywa się do mnie raz na pół roku/rok i wkleja mi różne śmierci typu tatuaże które zrobił, gdzie to go nie zatrudnili i czego to on już nie robił. Znam go z byłej roboty. Niegdyś ta sama branża. Teraz odpisuję tylko super i zamykam okienko. Swoją drogą zrobię czystki w znajomych na fb i po Twoim poście gość poleci lada dzień. Ściskam cieplutko
  • Odpowiedz
@klepka: w ogóle w-------l fb xD zostały już chyba same odrzuty społeczne xD niby jeszcze mam, ale kurde gdzie sie podziać, no jakichś social funkcji potrzebuje, insta to jakaś porażka, wszystkojak od szablonu, raktagi i wszedzie produkt placement karyny, fora specjalistyczne wyginęły ehhhhhhh
  • Odpowiedz