Wpis z mikrobloga

Matka właśnie powiedziała, że nie jedzie teraz na cmentarz do swojej mamy bo ma ataki w grepolis xD jak ojciec się spytał kiedy ma zamiar pojechać to odpowiedziała:

„No później, przecież mi nie ucieknie” xDDDDDDD

#dzienmatki #czarnyhumor
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@piwosz-neofita: ja popełniłem błąd i mojej mamie zainstalowałem candy crush saga. Kuuuuuuuuurwa, ponad rok była od tego gówna uzależniona, a w pewnym momencie myślałem, że producent wyśle jej pocztówkę z gratulacjami.

Potem kupiłem jej czytnik ebooków. Teraz tylko książki czyta i chyba nawet nie wie, że od 2 lat w kraju rządzi jakiś siwy krasnal XD
  • Odpowiedz
powiedz mame, ze plemiona 2 lepsze

@rkschuwduchuwdu: Z-----e a nie lepsze xD Byłem w TOP 50 pierwszego świata (moje plemie wygrało świat). Nie wiem jak teraz ale wtedy to 24h/7 siedzenia przy grze to było za mało xD Tak samo sabotażysta, jak się topowe plemiona nie ugadały na nie używanie tego j------o syfu to granie na świecie to była katorga. Na jednym z późniejszych serwerach wodza topowego sojuszu, zgruzowano do
  • Odpowiedz
idealny zabijacz czasu w pracy, jeszcze na tablecie sie przyjemnie gra takze lece na ostro. Swoja droga polecasz jakas inna gierke tego typu benc?

@rkschuwduchuwdu: Jak chcesz lecieć na ostro to wbij na ogame. Ale tam już jest totalny hardcore i chwila nieuwagi nie kończy się utratą wioski co półrocznej pracy xD
  • Odpowiedz
@PupuPanPanda: @Goronco: Nie wiem jak jest teraz, ale kiedyś była jednostka sabotażysta albo szpieg już nie pamiętam xD W każdym razie obniżał o 1 poziom losowy budynek. 1 sabotażysta na wioskę. No to sobie wyobraźcie co się dzieje jak plemie które ma 1000 wiosek postanawia cie usunąć z gry xD 2dni i wszystkie twoje wioski cofają się do 1 poziomu wszystkich budynków xD
  • Odpowiedz