Aktywne Wpisy

MonazoPL +120
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji coś o nas – MONAZO.PL to nowa platforma z promocjami bankowymi, ofertami na darmowe krypto i więcej. Mamy zaawansowane filtry, przyjazny design,
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji coś o nas – MONAZO.PL to nowa platforma z promocjami bankowymi, ofertami na darmowe krypto i więcej. Mamy zaawansowane filtry, przyjazny design,
źródło: monazo konkurs
Pobierz
miscellanous +2
Mam 1,2 mln wolnych środków finansowych. Co z tym zrobić? W co ulokować?
#pieniadze #hajs #oszczednosci #inwestycje #kryptowaluty #gielda #nieruchomosci
#pieniadze #hajs #oszczednosci #inwestycje #kryptowaluty #gielda #nieruchomosci

@Shishu: Wszystkiego najlepszego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Shishu: hehe niezle sobie radzicie
@Shishu: ja tam mu wierzę- zawsze jak jadę pociągiem to na podłodze widuję gaz pieprzowy, zawsze.
@dsvlt komenda spawn i poszło z górki. Nie, ale zupełnie poważnie mówiąc czyjaś zguba uratowała mi zdrowie w pewnym sensie.
@WypadlemZKajaka
@WypadlemZKajaka: Warto patrzeć pod nogi, gdy podlatywały do mnie bezpańskie psy już dwa razy znalazłem taki gaz na ziemi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@WypadlemZKajaka
@efceka
Przecież ten gaz mógł spokojnie wypaść Sebie. Miał nóż to czemu i nie gaz do kompletu?
Najlepsze życzenia @Shishu (。◕‿‿◕。)
@Shishu: Dobrze Was uczą na szkoleniach, skoro regulamin zabrania nosić gaz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niby takie proste wytłumaczenie, a pozwala sobie uratować życie w obliczu tak kretyńskich przepisów.
@Shishu: najlepszego Mirku :). Nigdy nie napisałeś (albo ja to przeoczyłem) ile lat pracujesz w tym zawodzie i ile masz lat. Domyślam się, że chcesz pozostać całkowicie anonimowy (obaj wiemy jak skończyło się pisanie tutaj dla @Old_Postman), więc jakieś ramy +-5 lat całkowicie wystarczą, a
Pociągami jeżdżę rzadko i wiem, że to nie lata 90., nawet jeśli czasem widać element, ale serio jakoś nie czułbym się komfortowo jako pasażer nocnego, wiedząc, że znikąd pomocy.
Mam nadzieję, że zawsze w potrzebie znajdziesz jakąś puszkę gazu, bo ta robota to nic wobec zdrowia i życia
Wszystkiego najlepszego :)