Wpis z mikrobloga

Dla mnie ten cyrk z narodowa gala bosku pokazuje klase KSW jako brandu. Ja sam nie jestem jakims fanem, ale bardzo imponuja mi Martin i Maciej (z jakiegos powodu mam wrazenie, ze glownie Martin jest tam mega ogarniety xD) jako biznesmeni. Zaczynali od walk dla garstki osob, gdzie zawodnicy chyba dostawali frotki i znizki do sklepow za walki. Przez lata zrobili z tego brand, ktory zapelnia hale i zaczyna ekspansje na Europe.

Wiadomo, byly jakies podmianki na ostatnio chwile, zamieszanie z Pudzian vs Thompson, ale ogolnie zawsze pokazywali, ze sa jednak profesjonalistami.

Inni ludzie rzucali sie od razu na duze gala, wysmiewali KSW jako cyrk, zrobili 2-3 fajne gale i nagle ich nie ma. Najman przeciez tez ma jakies doswiadczenie w organizacji gal i to tylko pokazuje, ze ogarniecie takiego eventu nie jest wcale takie proste. Troche mi go szkoda, bo jednak konkurecja jest dobra, a im wiecej fajnych walk tym lepiej dla kibicow. Teraz jednak powili wychodzi z tego festyn i to taki dosyc #!$%@? festyn.

Wyobrazacie sobie takie cos w KSW? Gosc z main eventu nagle mowi, ze #!$%@? i nie bedzie sie bil? No #!$%@?, az przykro sie na takie cos patrzy.

#boks #ksw #mma
  • 4
  • Odpowiedz
  • 1
@Zdradzony_O_Swicie w necie hula teoria jakoby Najman sam odwołał moline z względu na #!$%@? sprzedaż. jak wiadomo molina był najdroższym z zawodnikow na tej gali 200k$ plus koszty przylotu gdzie molina zarzyczyl sobie biznesklas z względu na ból pleców po 11k$ za bilet i hotel dla jego chyba 11 osób robi ogromne koszta. Do tego Wach też sporo sobie zarzyczyl podobno 200k zł ale tego nie wiem. Najman odwołując ta jedna walkę
  • Odpowiedz