Aktywne Wpisy
xceed +639
Dostałem od dentystki fakturę pocztą za niestawienie się na wizycie na 300zł.
Na wizycie byłem, czekałem 30min po czym jak się dowiedziałem że jeszcze są dwie osoby przede mną wyszedłem bo musiałem być w innym miejscu.
Czy takie coś jest w ogóle legalne?
#pytanie #stomatologia #dentysta #prawo #finanse #medycyna
Na wizycie byłem, czekałem 30min po czym jak się dowiedziałem że jeszcze są dwie osoby przede mną wyszedłem bo musiałem być w innym miejscu.
Czy takie coś jest w ogóle legalne?
#pytanie #stomatologia #dentysta #prawo #finanse #medycyna
AlKaczone +119
Jedno z moich osiągnięć życiowych, to zamówiłem kiedyś chiński odkurzacz za 1000 zł w euro rtv agd, a przysłali najnowszy model dysona za prawie 4k xD
#cebuladeals
#cebuladeals
Nie wspominam nawet jeszcze o pytaniach o deployment i udostępnienie tego online bo jest za wcześnie.
Czy jest ktoś z was w stanie odpowiedzieć na moje pytania tutaj pod tagiem lub na pw? Będę wdzięczny za każdą pomoc i poradę. Pozdrawiam (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Pytaj co potrzebujesz, mirku. A nie się czaisz.
@venomik hehe, no dobra xD To po pierwsze: czy najpierw napisać skrypt generujący grafik (biorąc pod uwagę długość zmian, prawo pracy itp) i dopiero później go dopasować do Django i bazy danych czy od razu stworzyć bazę danych i pod to dopiero pisać skrypt?
Po drugie: chcę żeby grafik wyświetlał się w formie tabeli z excela, jak to zrobić?
Po trzecie: czy korzystać z jakiego templatu żeby to ładnie wyglądało w
Co do templatu to nie za bardzo
Trafiłem też kiedyś na przykładowe modele baz danych, jak będę miał dostęp do kompa to wrzucę.
Właśnie, menadżer powinien mieć uprawnienia administratora czy użytkownika?
@PeteGlorious: generalnie każdy widok też powinien być uporządkowany, czyli z pewnością potrzebujesz jakiś "layout.html" w który będą wstrzykiwane odpowiednie widoki dodatkowe - layout.html to będzie po prostu zwykły dokument html, a podwidoki to już konkretne elementy takiego layout, np. nawigacja, treść czy inne.