Aktywne Wpisy
Maczuga_Herkulesa18 +115
Ja jestem tym mitycznym graczem, który zamiast kupić nową konsole za 2000 zł+ kupił 10 metrów kabla HDMI za 50 zł i ciśnie w gierki z PC na telewizorze jak król ( ͡° ͜ʖ ͡°) #gry #pcmasterrace
źródło: 12
Pobierz
Salido +246
Minął 29. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
125 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
129 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
125 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
129 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-14
Pobierz

Wasz stary layout był lubiany przez wielu - może archaiczny ale czytelny i zaakceptowany. Zmieniliście parę lat temu na ten nowy "nowoczesny" z osiągnięciami, marketem i innymi bajerami. Chcieliście zostać serwisem społecznościowym? Ale przecież jesteście bankiem!
I teraz jeszcze to "coś". Jaką wy macie grupę testową, kto wam to zatwierdził? I przede wszystkim - po co to zrobiliście? Takie zamiany zawsze coś kosztują, nawet jak są tak beznadziejne jak to co uczyniliście. Budżetu nie możecie zamknąć, a że były zabudżetowane pieniądze to trzeba było je wydać?
Jestem w mBanku od jakoś 2004 roku, przeżyłem wiele dziwnych decyzji ale to co robicie z grafiką na stronie to zakrawa o nienawiść dla własnych klientów.
Wiem, że na 95% profil Wykopowy obsługuje agencja reklamowa a nie ktoś decyzyjny - lecz zróbcie chociaż tyle i napiszcie do osób bliżej osobom decyzyjnym, żeby wywalili na zbity pysk dyrektora "kreatywnego".
@ZespolmBanku: miejcie jakieś resztki godności i chociaż nie kłamcie. Bo wyglądacie gorzej niż Multikino na poniższym screenie kiedy wprowadzili dopłaty za określone miejsca w kinie.
źródło: comment_v5z40m1Fkq8nIY9jz4XWBX5UelGgVAS5.jpg
PobierzTo jak już jesteście tacy postępowi to przynajmniej dodajcie 2 wersje kolorystyczne. Niech masochiści z Waszej "grupy badawczej" się katują nieczytelną bielą.
Mam wrażenie, że powinniśmy być wam wdzięczni za to, że nie poszliście drogą Alior