Wpis z mikrobloga

#mbank @ZespolmBanku: Miałem napisać to w jednym z komentarzy do wpisu ale stwierdzam, że sam napiszę posta bo nie rozumiem tego postępowania. To jest uszczęśliwianie ludzi na siłę i to tak drastycznie głupie.
Wasz stary layout był lubiany przez wielu - może archaiczny ale czytelny i zaakceptowany. Zmieniliście parę lat temu na ten nowy "nowoczesny" z osiągnięciami, marketem i innymi bajerami. Chcieliście zostać serwisem społecznościowym? Ale przecież jesteście bankiem!
I teraz jeszcze to "coś". Jaką wy macie grupę testową, kto wam to zatwierdził? I przede wszystkim - po co to zrobiliście? Takie zamiany zawsze coś kosztują, nawet jak są tak beznadziejne jak to co uczyniliście. Budżetu nie możecie zamknąć, a że były zabudżetowane pieniądze to trzeba było je wydać?
Jestem w mBanku od jakoś 2004 roku, przeżyłem wiele dziwnych decyzji ale to co robicie z grafiką na stronie to zakrawa o nienawiść dla własnych klientów.

Wiem, że na 95% profil Wykopowy obsługuje agencja reklamowa a nie ktoś decyzyjny - lecz zróbcie chociaż tyle i napiszcie do osób bliżej osobom decyzyjnym, żeby wywalili na zbity pysk dyrektora "kreatywnego".
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vader-Poland: dziękujemy za Twoje uwagi. Nie posiadamy agencji, natomaist odświeżenie serwisu transakcyjnego odbyło się na podstawie sugestii i pomysłów klientów. To dopiero początek zmian. Wierzymy, że kolejne nowości przypadną Ci do gustu :)
  • Odpowiedz
@Krupier przed wprowadzeniem zmiany, każdy klient w serwisie mógł pozostawić swoją ocenę dotyczącą naszej strony. Jeśli jesteś naszym klientem i chciałbyś mieć wpływ na kolejne zmiany to zachęcamy Cię do pozostawienia swojej oceny :) Taką opcję znajdziesz po zalogowaniu do konta w prawym górnym rogu.
  • Odpowiedz
@ZespolmBanku: Ok, ale po co skoro wszyscy zdajemy sobie sprawę z tego, że jesteście głusi na krytykę? Szczególnie to widać w przedstawionym w innym wpisie stanowisku, że "nie dacie możliwości powrotu do starej kolorystyki".
To jak już jesteście tacy postępowi to przynajmniej dodajcie 2 wersje kolorystyczne. Niech masochiści z Waszej "grupy badawczej" się katują nieczytelną bielą.
Mam wrażenie, że powinniśmy być wam wdzięczni za to, że nie poszliście drogą Alior
  • Odpowiedz
@ZespolmBanku: Ocenę zostawiłem, bo się strasznie wkurżyłem, wchodząc wieczorem na mBank

Zabrać premię, zwolnić i do kamieniołomu tego, który ukarał tysiące osób białym oślepiającym tłem !!!

• Odpowiedz