Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Polecam ogarnac sobie kanal Hamzhamowni na jutube. Ostatnio dodal odcinek jak powinien wygladac prawidlowy plank, a ten ze zdjecia taki na pewno nie jest.
  • Odpowiedz
  • 0
@PaNaTypa ja dla przykładu mam suchą klatę, nie pakuję i nie mam mięśni a planka zrobię przez dwie minuty bez większej szkody na zdrowiu, zakwasów i potu na czole.
  • Odpowiedz
@PaNaTypa: No nie wiem, moja forma jest zerowa, a jakiś czas temu na próbę zrobiłem sobie deskę i wytrzymałem 3:40.
Także, jeśli uważasz, że masz zajebista formę, a sprawia Ci problem minutowy plank, to chyba masz omamy xD
  • Odpowiedz
@GoodPain: Jak tak poza tym nie trenujesz to na 95% po prostu robiłeś ją źle.

Tak samo zawsze gniję jak ludzie p------ą ile to oni pompek nie potrafią zrobić, a jak się im pokaże jak się pompkę robi na serio poprawnie to po 5 powtórzeniach srają pod siebie xD
  • Odpowiedz
@ChoNoTu: Powiem Ci Mirku, że już mija 3 rok odkąd rzuciłem taekwondo i brakuje mi tego ( ͡° ʖ̯ ͡°) Może po wakacjach też się skuszę na kick boxing, żeby znowu trochę pokopać.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Salieri_: O tototo. Ludzie robią plank 'po swojemu', gdzie jedyne co czują to ból w lędźwi i chwalą się ile to nie wytrzymają..

Podobnie z robieniem bicepsa zarzucając ciężar plecami czy 'podskakiwaniem' podczas podciągania. Ale takim nie przetłumaczysz, bo dla nich liczy się tylko wincyyyyyj powtórzeń, żeby się chwalić w towarzystwie.

A potem się zastanawiają, że chyba osiągnęli już swój maks genetyczny, bo siły nie przybywa XDDDD
  • Odpowiedz