Wpis z mikrobloga

a moim zdaniem on dopiero wchodzi na ten szczyt. Ma kupę kasy i może sobie pozwolić na granie w niskobudżetowym, oryginalnym kinie.

@jankielsynpasterza: Ale ja przecież żartowałem z Daniela.

Chodziło mi o to, że skoro zagrał pierdzące zwłoki to znaczy, że lepszej roli już nie zagra w życiu.

Podobała mi się jego rola w tym takim horror-thrillerze "Kobieta w czerni" czy jakoś tak.
  • Odpowiedz
grał już pierdzące zwłoki, więc szczyt kariery ewidentnie za nim

@MagnaPomerania: Jeśli masz na myśli komercyjny sukces, to być może. Ale szczyt artystycznej kariery zdecydowanie dopiero przed nim, widać, że bawi się kinem, szuka dla siebie miejsca, próbuje swoich sił w oryginalnych projektach, w różnych gatunkach i to całkiem udanie wygrzebując się z szuflady, w której inni dziecięcy aktorzy zostają na zawsze.

Myślę, że warto się temu przyglądać.
  • Odpowiedz
Jeśli masz na myśli komercyjny sukces, to być może. Ale szczyt artystycznej kariery zdecydowanie dopiero przed nim, widać, że bawi się kinem, szuka dla siebie miejsca, próbuje swoich sił w oryginalnych projektach, w różnych gatunkach i to całkiem udanie wygrzebując się z szuflady, w której inni dziecięcy aktorzy zostają na zawsze.

@to_juz_przesada: A przeczytałaś mój kolejny komentarz? Przecież napisałem, że to żart był...
Hermiona z kijem w dupie - idealny
  • Odpowiedz
  • 0
@ColdMary6100 brał udział też w sztuce w której musiał świecić benisem na deskach teatru, więc gość odważnie sobie poczynia, zapewne ma sporo ofert i może wybierać te które zwyczajnie nie są nudne. Oglądałem i ten film z kobietą w czerni i jak grał pierdzące zwłoki i wydaje się spełniać w takich projektach, zwyczajnie swoje role fajnie odgrywa
  • Odpowiedz