Aktywne Wpisy
zdarza mi się podejmować nierozsądne decyzje finansowe, ale potem słyszę, że ktoś robi wesele za 80k z którego nawet połowa się nie zwróciła.
no ale musi być z pompą, DJ radiowy za 8k żeby sąsiedzi widzieli xD
To trzeba mieć coś z deklem
no ale musi być z pompą, DJ radiowy za 8k żeby sąsiedzi widzieli xD
To trzeba mieć coś z deklem
#praca #integracja #warszawa #programowanie #programista15k
Za dwa tygodnie mamy zjazd naszego polskiego oddziału. Macie może jakiś fajny pomysł co zrobić w ramach integracji? Kręgle? Billard? Trochę to jest oklepane -_-
Za dwa tygodnie mamy zjazd naszego polskiego oddziału. Macie może jakiś fajny pomysł co zrobić w ramach integracji? Kręgle? Billard? Trochę to jest oklepane -_-
Daniel Radcliffe na planie filmu "Guns Akimbo" via kfm
#wejscieodzakrystii #harrypotter
@jankielsynpasterza: Ale ja przecież żartowałem z Daniela.
Chodziło mi o to, że skoro zagrał pierdzące zwłoki to znaczy, że lepszej roli już nie zagra w życiu.
Podobała mi się jego rola w tym takim horror-thrillerze "Kobieta w czerni" czy jakoś tak.
Komentarz usunięty przez autora
@ColdMary6100: Zawsze myli mi się z Elijah Woodem
@MagnaPomerania: Jeśli masz na myśli komercyjny sukces, to być może. Ale szczyt artystycznej kariery zdecydowanie dopiero przed nim, widać, że bawi się kinem, szuka dla siebie miejsca, próbuje swoich sił w oryginalnych projektach, w różnych gatunkach i to całkiem udanie wygrzebując się z szuflady, w której inni dziecięcy aktorzy zostają na zawsze.
Myślę, że warto się temu przyglądać.
@to_juz_przesada: A przeczytałaś mój kolejny komentarz? Przecież napisałem, że to żart był...
Hermiona z kijem w dupie - idealny
@MagnaPomerania: Nie xD
Komentarz usunięty przez autora
@to_juz_przesada: Dziwne. Hermiona przeczytałaby wszystko zanim zaczęłaby się wymądrzać. Dopracuj to xD
Polecam film "Dżungla".