Aktywne Wpisy
#kononowicz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z Sądu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie zgadniecie kto jest nowym właścicielem działki na ul. Szkolnej (od narca 2024)
diamondhands +1
#samobojstwo #nerwica #depresja pregabalina+klomipramina nie działają nic a nic. Silne mysli na s, boje sie ze jak powiem we wtorek lekarzowi to pojde w pasy. W sumie to nie wiem co robić. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#seriale #domzpapieru
@Jerry07: no Rio też trochę mnie wkurzał ale w porównaniu do Arturo to zupełnie inna skala
Przecież Arturito to była świetna postać. Gość jako jeden z nielicznych miał jaja żeby stawiać się tej bandzie debilów w maskach. Wśród tych patałachów to tylko Berlin był sensowny. Reszta zachowywała się jak niedorozwinięci, co chwila zmieniając koncepcje i w ogóle pogląd na wszystko i wszystkich.
a tak serio, ziomek. Każdy ma swoje odczucia. Dla mnie typek był zwyczajnym dupkiem, który niby coś tam robił a tak naprawdę wplątywał w swoje nieprzemyślane odchyły innych, narażał czyjeś dupska, a nie swoje własne.
Zwyczajny tchórz jak dla mnie. Coś tam kombinował ale kosztem innych, nie swoim. Poza tym jego moralność no #!$%@?. Miał żonę, dzieci a pieprzył się z sekretarką,
Z