Aktywne Wpisy
niebadzogrem +3
Hej #hydraulika #remontujzwykopem czy profesjonaliści mają jakieś gumowe nasadki na klucze by nie obrysować baterii/rurek ?
Mojego kranu nie szkoda ale jakbym miał jakiś lepsiejszy to by mi żal było po dokręceniu xD
Mojego kranu nie szkoda ale jakbym miał jakiś lepsiejszy to by mi żal było po dokręceniu xD
Marek_Tempe +70
"Philip K. Dick, Philip Kindred Dick (1928 - 1982) – amerykański pisarz science fiction, który miał znaczący wpływ na rozwój tego gatunku literackiego. Uznaje się go także za jednego z prekursorów weird fiction. Zaliczany jest również do nurtu postmodernistycznego. Ursula K. Le Guin nazywała go „amerykańskim Borgesem”, przez Jęczmyka nazwany „Dostojewskim SF”, zaś przez Jamesona – „Szekspirem science fiction”. Jego popularność sprawiła, że od jego imienia i nazwiska powstały angielskie słowa: „dickian”
Moja dziewczyna przyznała się, że pocałował ją były chłopak, niby go od razu odepchnęła. Przyznaje, że jest o niego zazdrosna i za nim tęskni, nie wie dlaczego. Ponoć stanowczo go nie kocha i stąd nie potrafi wyjaśnić dlaczego się tak dzieje. My z związku na odległość, sama mi to wszystko od razu wyznała, inaczej bym się nie dowiedział.
Kocham ją, ale nauczyłem się również od niedawna kochać i szanować siebie. Chcę sobie dać spokój z naszą relacją. Dobrze robię? Czy może rzeczywiście jej się coś pomieszało w głowie skoro mi sama o tym mówi?
#zwiazki #rozowepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
@AnonimoweMirkoWyznania: oksytocyna- hormon przywiązania
Komentarz usunięty przez autora
Ale mnie w-------ą takie ścierwa, bo to jest gorsze niż zdrada. Nawet jeśli to bait, to coś takiego jest codziennością i nie wiem jakie g---o trzeba mieć zamiast mózgu, by robić coś
Swoje byłego sama wcześniej rzuciła, bo był za bardzo zazdrosny.
Mi teraz ciągle płacze, jak bardzo mnie kocha, nie może mnie stracić itd. Rzecz wydarzyła się wczoraj i mnie o tym poinformowała.
Za żadną swoją byłą dziewczyną nie tesknię, nie jestem o nią zazdrosny, bo na prawdę pokochałem ją. Mi to nie mieści się w głowie, jak można kochać kogoś i jednocześnie tesknić
@AnonimoweMirkoWyznania: jeśli za nim tęskni i jest o niego zazdrosna to dalej go kocha, więc nie wierz w to co mówi
Przecież na wykopie to jest coś nieprawdopodobnego.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
@AnonimoweMirkoWyznania: dobrze robisz, szanuj siebie, to jest najważniejsze. Bo Ci to zryje psychikę! Serio! Laska kombinuje, po c--j ona się z nim w ogóle widuje? Nie rozumiem tego.