Aktywne Wpisy

maybe +43

6aesthetic9 +12
Chyba widziałem kosmituf, anioła albo annunakich. Mieszkam z daleka od miasta, warunki do obserwacji nieba są perfekcyjne, umiem rozróżnić samolot, satelity, iss czy pociąg starlinkowy. Około 22 byłem zamknąc psa, patrze w niebo i widze jakis świetlisty obiekt podobny do satelity, leci od strony południowego zachodu jednostajną prędkością i nagle zaczyna zwalniać i przyśpieszać manewrując na boki jakby leciał slalomem. Doleciał do połowy nieba i z nikąd pojawiło się kolejne światło ale

I teraz życzenia - chciałbym mieć szczupłą, ale smukle umięśnioną sylwetkę. Bez G I G A M I Ę Ś N I i ramion jak garby wielbłąda. Od czego zaczęlibyście w mojej sytuacji? Chodzi mi o podstawy podstaw - czy koniecznie do jakiegoś trenera, który pomoże ustalić jakiś plan? Zacząć zdobywać wiedzę? Pewnie tak, ale skąd jak teraz jest tysiące artykułów, z których pewnie 95% zawiera kłamstwa, a z 50% zawiera porady niedopasowane do indywidualnego przypadku.
Nie wiem czego oczekuję pisząc to, może po prostu jakiegoś bodźca od was albo rady, żeby zapał do działania, który jeszcze mam nie przepadł w związku z brakiem jakichkolwiek efektów :P
#silownia #trening #dieta #transformacja
Do tego trening oparty o 5x5 i wielostawy i gra.
Wejdź na www.encyklopediasilowni.pl - przeczytaj ogólne informacje, zajrzyj do tematu z prawidłową techniką ćwiczeń. Jeśli trzeba - kup 2-4 treningi u dobrego trenera aby nauczył Cię jak ćwiczyć ze sztangami i hantlami.
@Nattana: To przestań, serio :) Po prostu nie poświęcaj 2/3 treningu na martwy ciąg i przysiady jak niektórzy, rób normalnie wszystkie ćwiczenia.