Aktywne Wpisy
deafpool +566
Karyna która mieszka pode mną co godzinę wychodzi na balkon żeby sobie zajarać. W moim mieszkaniu śmierdzi dymem papierosowym tak, że aż chce się rzygać. Najgorzej jest w takie dni jak ten, gdy prawie w ogóle nie ma wiatru. Smród zostaje w moich pomieszczeniach.
Dziś wylałem na podłogę balkonu litr wody, która nawilżyła Karyne.
Teraz będę "podlewał kwiatki" za każdym razem kiedy zacznie palić sobie na balkonie.
Acha i jeszcze jedno.
#
Dziś wylałem na podłogę balkonu litr wody, która nawilżyła Karyne.
Teraz będę "podlewał kwiatki" za każdym razem kiedy zacznie palić sobie na balkonie.
Acha i jeszcze jedno.
#
galek +109
Może to banalne ale chyba do niektórych natali nie dociera.
Czy wiecie że jeżeli zrobicie dziecko i nie jesteście mu w stanie zapewnić utrzymania do końca życia to zmuszacie go do niewolniczej pracy przez większość życia?
Takie gadanie, że przecież będzie mógł zajmować się tym czym chce jest Chu^@^a warte bo to nie on/ona będzie decydował na co będzie zapotrzebowanie na rynku pracy
Czy w waszych genialnych natalistycznych głowach urodziła się może
Czy wiecie że jeżeli zrobicie dziecko i nie jesteście mu w stanie zapewnić utrzymania do końca życia to zmuszacie go do niewolniczej pracy przez większość życia?
Takie gadanie, że przecież będzie mógł zajmować się tym czym chce jest Chu^@^a warte bo to nie on/ona będzie decydował na co będzie zapotrzebowanie na rynku pracy
Czy w waszych genialnych natalistycznych głowach urodziła się może
Mój #rozowypasek ciągle mnie kontroluje. Sprawdza moje wiadomości na Messengerze, co lajkuje, kogo obserwuje, co pisze na forach itd. bywało tak że potrafiła zrobić awanturę za lajka dla koleżanki.. #!$%@? mnie to strasznie, bo czuję się że nie mam w ogóle prywatności. Zaczynam mieć tego powoli dość.. jak jej zwrócę uwagę to odpowiada, że to nic złego. Jesteśmy ze sobą ponad 2 lata i szkoda mi się trochę rozstawać, ale ciekawe ile wytrzymam taką ciągłą inwigilację.. dodam, że mamy po 25 lat #zwiazki #logikarozowychpaskow no i trochę #przegryw bo myślałem, że w końcu znalazłem normalną..
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
To jej zabierz dostęp do Twojego messengera.
Uzewnętrzniaj się w mediach społecznościowych. Narzekaj, że nie masz prywatności. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Komentarz usunięty przez autora
1 - usuń facebooka
2 - specjalnie zacznij lajkować jakieś super modelki
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania Widzę trzy możliwości:
1. Byłeś kiedyś wobec niej nieuczciwy.
2. Sama ma kogoś na boku i boi się, że jesteś taki, jak ona.
3. Ktoś ją kiedyś zdradził i ma problemy z zaufaniem.
Najlepiej byłoby szczerze pogadać i postawić granice.
@koku: Proszę: